Cesnakový posúch
Rýchly cesnakový chlebík.
1
porcia
porcia
30 minút
príprava
príprava
35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Suroviny zmiešame a vypracujeme hladké, nelepivé cesto.
- 2
Cesto necháme kysnúť, kým zdvojnásobí objem.
- 3
Cesto rozvaľkáme na hrúbku približne 1 cm a potrieme zmesou pripravenou z oleja, vody a prelisovaného cesnaku.
- 4
Pečieme na 180 °C, približne 35 minút.
- 5
Po vybratí potrieme trochou vody a pod utierkou necháme vychladnúť.
Tiež cesnakový posúch:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Droždie je sušené. V tejto forme ho používam vo väčšine receptov. Ak v budúcnosti použijem čerstvé, vyznačím to. 🙂