Foto: llilla
cesnak je mňam :) posúch je podobný ako od @kiera... no spomínala som, že ja robím s cesnakom :)
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25 minút
na 225 °C
na 225 °C
Postup
-
1
Múku si preosejeme spolu s kypriacim práškom. Postupne prilievame vodu. Do cesta zapracujeme rascu a cesnak. Cesnaku si dá každý podľa chuti... čím viac, tým lepšie :)
- 2
Na vymastený plech si roztiahneme cesto.
- 3
Do rúry si dáme nádobu s vodou. Do predhriatej rúry dáme piecť posúch. Po 15 minútach posúch potrieme vodou.
- 4
Keď je posúch upečený, ešte raz ho potrieme vodou (alebo maslom). Necháme trošku vychladnúť a môžeme sa doňho pustiť. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@izabella929 je jednoduchy a rychly... a ja som vcera dala namiesto vody sodu :) potom je taky "nadychanejsi"
myslim, ze s plackami je viac roboty :) no, moze byt :)
@majaita ... nekysnute placky tiez robievam, no pri tom stravim pomerne viac casu... toto je taka rychlejsia alternativa... popri peceni stihnem aj ine veci :)
a fantazii sa samozrejme medze nekladu... kazdemu podla jeho gusta :)
niekto s cesnakom, niekto bez... ja ma velmi rada s olivami a niekedy aj so susenymi paradajkami a cerstvym tymianom... a tiez s fetou je fajny :)