Bravčové pliecko s cviklovými plackami a bryndzou
Daniel Klapáč
sous chef hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 24. februára 2020
sous chef hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 24. februára 2020
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
Suroviny
500 g |
|
10 g |
|
|
|
|
|
|
|
Cviklové placky: | |
300 g varená |
|
100 g surové |
|
100 g |
|
1 ks |
|
50 g |
|
100 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bryndza: | |
200 g |
|
20 g |
|
20 g nasekaná |
|
nasekaná |
|
nasekaná |
|
Postup
-
1
Bravčové pliecko narežeme na plátky, osolíme, okoreníme, pridáme bylinky, sprudka opečieme na grile a vložíme do vákuovacieho vrecka. Zavákuujeme a dáme variť do 75-stupňovej vody na 18 hodín.
- 2
Cviklové placky: Nastrúhame zemiaky, cviklu, pridáme múku, prelisovaný cesnak, nasekanú cibuľu, soľ, korenie, majorán, vajce a premiešame. Na bravčovej masti pečieme malé placky z oboch strán.
- 3
Bryndza: Všetky suroviny zmiešame a podávame.
Tiež bravčové mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu