Bravčové mäso
Bravčové mäso

Bravčové pliecko s cviklovými plackami a bryndzou

Daniel Klapáč
sous chef hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 24. februára 2020
Bravčové pliecko s cviklovými plackami a bryndzou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie

Suroviny

500 g
10 g
Cviklové placky:
300 g varená
100 g surové
100 g
1 ks
50 g
100 g
Bryndza:
200 g
20 g
20 g nasekaná
 nasekaná
 nasekaná

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové pliecko narežeme na plátky, osolíme, okoreníme, pridáme bylinky, sprudka opečieme na grile a vložíme do vákuovacieho vrecka. Zavákuujeme a dáme variť do 75-stupňovej vody na 18 hodín.

  2. 2

    Cviklové placky: Nastrúhame zemiaky, cviklu, pridáme múku, prelisovaný cesnak, nasekanú cibuľu, soľ, korenie, majorán, vajce a premiešame. Na bravčovej masti pečieme malé placky z oboch strán.

  3. 3

    Bryndza: Všetky suroviny zmiešame a podávame.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre