
Rybie filé na tmavom pive
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...

Tekvicovo-bryndzový závin
Recept sme vymysleli spolu so synom, tento rok máme veľa tekvíc, tak sme ich skúšali...

Banánovo-medové muffiny
Tento recept na muffiny mám najradšej a aj zožali najväčší úspech. :) Tento recept vznikol...

Hubový šalát so špenátom, s čučoriedkami a so syrom
Šampiňóny a hlivy umyjeme pod tečúcou studenou vodou, osušíme papierovou utierkou, nakrájame na väčšie kusy a v miske...

Husacie prsia s kyslou kapustou a datľami
Datle nasekáme, zalejeme vínom a necháme prejsť varom. Cibuľu olúpeme, nakrájame a spolu s...

Jablko v karamelovo-orechovom župane
Posekáme si jablko na 4-8 častí. Pripravíme si karamel a pomelieme si orechy. Do vychladnuteho karamelu dáme...

Gnocchi s bažantím ragú
Bažantie prsia nakrájame na kocky. Najemno nakrájame šalotku, speníme na masle, pridáme nakrájaného bažanta,...

Ako zvýrazniť chuť vanilkovej zmrzliny tradičným tekvicovým olejom
Umocnite chuť vanilkovej zmrzliny tradičným tekvicovým olejom.

Slaný brokolicový koláč bez múky, ktorý zasýti a nezaťaží trávenie
Ak po sviatočnom hodovaní uvítate na tanieri niečo ľahšie, skúste náš jednoduchý koláč s brokolicou.

Jarný polievkový duet
Občas sa mi stane, že mám v obchode "veľké oči". Tak aj tentoraz, keď...

Prsičká s grilovaným feniklom a so salsou
Na marinádu zmiešame všetky suroviny a potrieme ňou prsia a fenikel. Na salsu premiešame paradajky, zeler a olivy...

Špagety s paradajkovo– pomarančovou omáčkou
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Pór umyjeme a nakrájame na kolieska. Ďumbier olúpeme a jemne...

Ľahké a rýchle ovocné pokušenie
Lístkové cesto si vyvaľkáme na tenkú hrúbku 3 mm a rozkrájame na rovnaké štvorce v rozmeroch...

Palacinky plnené cukinou
Máme radi cukinu, tak som si povedala že vyskúšam palacinky na slano s cukinou. Držala som...

Banánové rezy s datľami a čučoriedkovo-levanduľovým džemom
Úžasné rezy bez lepku, laktózy a pridaných sladidiel :)

Kotleta s rozmarínovými haluškami a kalerábovým pyré
Očistenú kotletu konfitujeme v bravčovej masti pri 75 °C asi 1, 5 hodiny.

Vajíčková nátierka z horčicovej omáčky
Z predošlého receptu mi zvýšila omáčka a kedže za studena bola husta ako jogurt spravila som z...

Polievočka one season
Najprv si tekvicu ochutenú korením a spolu s gaštanmi necháme v rúre piecť zhruba 30...

Morské kuriatko
Pôvodne som chcel predstaviť recept na morskú pannu na pekáči, ale v supermarketoch ich už dlhšie...

Orientálna sójová zmes
Tento recept som našla v jednom časopise, vyskúšala som ho dnes k obedu a veľmi mi chutil, skúste...

Ovocné sushi maky
Ryžu si premiejeme pod tečucou vodou . Dame do hrnca spolu z mliekom a smotanou , ...

Letná stredomorská kreácia
Tento recept je určený hlavne pre zdravie, jedlo je ľahké a dobre padne ...

Ananásovo- zázvorové smoothie
Osviežujúci nápoj, ktorý si často pripravujeme práve v tomto období keďže príjemne osvieži telo.

Bigoli s mandľami
Bigoli sú vaječné cestoviny podobné špagetám, ktoré sú však nesušené a výrazne hrubšie. Pripravil som...

Treska so zeleninou
Vyskúšajte túto bielu rybu v kombinácií so zeleninou a skvelou chuťou Podravka Ajvaru. Určite si ju...

Plnená paprika
Paradajky uvaríme. Očistíme pekné, okrúhle papriky, obaríme ich vriacou vodou, prikryjeme pokrievkou a...

Opekaná polievka
Kde ja chodím na tie názvy? :-) Tá fotka má tiež igelit, tak si ho najskôr dajte...

Bravčové s pečenou cibuľou
Bravčové mäso pokrájame na plátky, posolíme a okoreníme. Necháme odležať 15 minút na chladnom mieste. Potom mäso...