Čokoládové cookies s perličkami
šéfkuchár Marek Petrán
, 21. marca 2012
, 21. marca 2012
Foto: Unilever Slovensko
10-12 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
Na 36 kusov potrebujeme: | |
1/2 ks, zmäknutá |
|
1 pohár |
|
1/2 čl |
|
3/4 pohára |
|
1 ks |
|
1/4 pohára |
|
štipka |
|
1 čl |
|
1 pohár, nakrájaná na kúsky |
|
Postup
-
1
Rúru predhrejeme na 180 °C. Zmiešame ingrediencie a na záver do masy pridáme kúsky bielej čokolády.
- 2
Cesto pomocou lyžičky ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Cookies ukladáme tak, aby mali medzi sebou dostatok miesta, pretože cesto sa na plechu roztečie. Pečieme 10 – 12 minút. Necháme vychladnúť.
- 3
Náš tip: Jednou z mnohých výhod cookies je aj ich skladovanie. Čerstvé vydržia viac ako týždeň uložené v uzatvorenej nádobe.
Tiež Čokoládové cookies:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu