Sladká hruška

ingdasa - bez fotkyingdasa, 19. mája 2012
Sladká hruška
Foto: ingdasa

Suroviny





Postup

  1. 1

    hrušku alebo jablko ošúpeme a vyberieme jadernik, varíme nad parou 10-15 min.

  2. 2

    Medzitým si urobíme orechovú omáčku: skaramelizujeme na troche masla cukor, pridáme nasekané orechy a zalejeme buď jablkovým džúsom alebo bielym vínom a na miernom ohni trochu zredukujeme.

  3. 3

    hrušku alebo jablko naplníme gaštanovým pyré a oblejeme orechovou omáčkou. Ozdobíme a môžeme podávať.

Diskusia k receptu

sladkacokolada
zaujímavý recept, niekedy vyskúšam, ale chcela by som vedieť čo by sa dalo použiť do hrušky, keď nemám rada gaštanové pyré?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia