Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
kimlo
„Bravčové stehno po námornícky (fotorecept)”
@kavicka001 (2.5.2023 20:10)
Ja som s ním veľmi spokojný a využívam ho dosť často hlavne na dusenie mäsa, vždy mám istotu že bude mäkké, šťavnaté a veľmi chutné. Navyše mi šetrí čas, netreba sa o nič starať, kontrolovať, podlievať... často ho pustím večer na noc a ráno mám navarené. Má nižšiu spotrebu než el.rúra takže šetrí aj energiu. Myslím že tu niekde v diskusiách je aj jedna čo sa týka PH, aké má výhody alebo nevýhody, ja osobne ho odporúčam. 👍
jerica
„Bravčové stehno po námornícky (fotorecept)”
Recept ako vždy od teba, skvelý! Pripomína mi to sviečkovú s tým rozdielom, nerobím zápražku, ja dávam vela zeleniny a keď môžem poradiť, k tej zelenine pridam červenú šošovicu,tá je v momente rozvarená a máš zahustené, robievam aj do zeleninových polievok,keď nechcem čistú vodu.
kukulienka71
„Čo dnes varíte? Máj 2023”
@kuko95 (2.5.2023 12:08) ak pišeš, že ho ješ pravidelne, tak sa nečudujem tvojmu obedu. Inak by som si myslela, že odľahčuješ😃u nás dnes praobyčajný zemiakový prívarok s neobvyklou prílohou. Ostal mi namočený cícer, tak som ho uvarila a opiekla na panvici na cibuľke, dochutila kurkumou a ČKM a mletou paprikou. Sú tu viaceré recepty na pečený cícer.




kuko95
„Čo dnes varíte? Máj 2023”
Tak priatelia ako ste na tom so špenátom ???ja ho mám veľmi rád raz za mesiac ale musí byť riadne smotanový ako je na obrázku 😁..horšie je že taký špenát sa blbo fotí ale so zemiakovou kašou a klobáskou ktorú na fotke nevidieť je to skvelý obed ..krásny máj prajem všetkých varechacom