Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 165 najnovší komentár dnes 21:59
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 165 najnovší komentár dnes 21:59
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Nyja: Dubčekove rožky 34 najnovší komentár 5. mája 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 165 najnovší komentár dnes 21:59
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 42 najnovší komentár 1. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Orechová roláda s mandľovým krémom
-
Koláč Tres Leches
-
Jemná krémová pórová polievka s krutónmi +fotopostup
-
Niva cestoviny so slaninkou a s kukuricou
-
Kačka pečená na zemiakoch a batatoch +fotopostup
-
Vyprážané pirohy s kyslou kapustou +fotopostup
-
Koláčiky z lístkového cesta s fetou, so špargľou a s parmskou šunkou
-
Pečená krkovička - nebíčko v papuľke +fotopostup
-
Jablková palacinka pečená v rúre +fotopostup
-
Mäkučká krkovička v lahodnej omáčke +video
-
Krémové rezy s jablkovo-smotanovo-pudingovou plnkou +fotopostup
-
Jemný krupicový jablčník bez tuku
-
Pečený bôčik s dusenou kyslou kapustou a so zemiakovou knedľou
-
Pečené kuracie stehná na zelenine +fotopostup
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Chrumkavé čokoládové veľkonočné hniezda VIDEO
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
Najobľúbenejšie recepty: Španielsky vtáčik, obrátené rezne aj sviečková na smotane. 10x nedeľná klasika z hovädzieho mäsa
-
TOP rebríčky: Pečenie na sviatky, sezónne bylinky aj vajíčka. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
-
Jemné mäsko: 12x bravčová panenka. Vyskúšajte ju aj podľa receptu moderátorky Karin Majtánovej a rovno s dvoma plnkami
-
Malý trik s veľkým efektom: Chcete, aby bol váš koláč nadýchaný? Stačí urobiť túto jednoduchú vec
Zemiaky s fašírkou a mangold. Jednoduché, zimné jedlo.
klasicky sa vyrobi soja z bobov, nakraja sa na kocky, ulozi sa na slamu, postupne vo vrstvach, da sa do chladu. Narastie na tom plesen. Potom sa namoci do alkoholu a obali sa v rozdrvenom chili. Da sa do kamennej nadoby, s vodou uzatvaratelnym hrdlom. Proste je smradlave, ale neskutocne dobre. Tu v azii je tolko druhov tofu, o ktorych v europe ludia ani netusia a nevyraba sa len zo soje.
Obyčajne sa dáva kávová.
Ja som robila včera, ale veľmi v ceste cítim aj tu kávovú l. Robila som zo 450g múky. Hádam to nebude cítiť keď to naplním.
S tým natretim vrchného plátu pod polevu je super tip,, to mi nikdy nenapadlo vďaka ☺️
Áno tento recept je skvelý aj ja podľa neho robím. Skúšal som viaceré (myslím samozrejme marinády) ale toto je chuťovo najlepšie. Robím tak aj hovädzie aj bravčové. Časa potom nie vždy sedí.... Vždy urobím veľa a aj zamrzím. Potom podľa potreby je po ruke.
Myslim, ze ano. Mnozstvo cukru je zanedbatelne. S fetou a spenatom.... alebo bryndza s koprom?
Čo myslíš tým smradlavé? Priznám sa, že neviem napadá mi, že to fermentovane, ale a tým nemám skúsenosti takže neviem či smrdí 😂
vodku môžem..:-)
Ja zas poznám slovákov ktorý nemajú radi bryndzové halušky ..takže všeličo je možné 😁
je jedno ako dlho je debata stara, uvedene je obycajny nezmysel, vtedy, aj dnes. Problem nie je soja, kludne ju moze clovek jest dennne, ale to co neobsahuje maso je potrebne doplnit z inych zdrojov. Preto treba informacie, ked uz to niekto chce urobit, zverejnovat tak, aby mali zmysel, nie sposobom badatel a podobne, kde su "vedecke" tvrdenia dost daleko od pravdy.
ukladam
Táto diskusia je 12 rokov stará... Nejde o to, že sója je problém, ale o množstva v akom sa u nás v tom čase pretláčala. Niektori pomätenci ju dodnes tlačia ako ideálnu náhradu mäsa, ale tak sa skrátka soja nikde v Ázii nekonzumuje nie je to náhrada mäsa!!! V normálnych množstvách je nepochybne zdraviu prospešná. Ja ju s obľubou konzumujem.... Od tempehu cez tofu po miso... Natto mi nechutí. Inak výborná je pečená, resp. opečená. A tofu veru fernentovany produkt nie je, hotové tofu sa môže fermentovať, ale to sme už inde... Miso, tempeh, natto a sójová omáčka fermentaciou prechádzajú.
Ďakujem .včera som mal chuť tak som si kúpil v obchode ale bol hnusný nejak kysly a nejaká hnusná majonéza ..tak som pozrel recepty páčil sa mi od afataga aj mataliptak tak podľa nich som spravil ..mňamka 😁
:-) ano, to cakanie... ale vyzera perfektne!