Foto: izabella929
Veľmi chutná klasika...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové karé som umyla, osušila, pokrájala na rezne, ktoré som vyklepala...do misy som si dala pivo a osolené rezne som do piva namočila...pripravila som si vajcia, pridala k nim štipku soli , cesnak na drobno pokrájaný a 1 lyžicu piva..múku a strúhanku som dala do misy...bravčovú masť som dala na panvicu rozohriať...keď bola masť horúca,rezeň som zbavila piva a namočila do múky, potom vajca a napokon do strúhanky a hneď do horúcej masti..všetky rezne vopred nikdy neobaľujem , ale robím to tesne pred vložením do masti...takto bude rezeň hebký a obal sa má nadvihnúť a mäsko má byť prepečené...nikdy tieto rezne nevyprážam do červena..sú veľmi chutné...kým sa rezne vyprážali, pripravila som si zemiaky a uvarené som scedila a posypala som ich petržlenovou vňaťkou..dobrú chuť..
.
Skus tiez tak yprazat,pod pokrievkou,su prekvapivo velmi chrumkave a lahdne :) Neverila som,kym som nevyskusala.