Pampúšikové opité rezne fotorecept

jerica - fotkajerica, 9. marca 2011
Pampúšikové opité rezne (fotorecept)
Foto: jerica

@jerica Nerobievam rezne "klasika" len trochu ináč , takto robievam rezne čo som vydatá , kto ich ochutnal tak sa pýtal ako Zobraziť celý popis@jerica Nerobievam rezne "klasika" len trochu ináč , takto robievam rezne čo som vydatá , kto ich ochutnal tak sa pýtal ako je možné že sú ako pampúšik dokonca aj na druhý deň sú mäkučké a šťavnaté,možno si poviete nič nové pod slnkom ale na vareche.sk som nenašla recept podobný môjmu . Rezne u nás máme v jedálničku možno raz za mesiac aj menej ale keď sú tak si ich dokážeme vychutnať , vnuci keď prídu nevedia sa dočkať opitých rezňov, hovoria babka tvoje rezne by sme jedli každý deň.

5
porcií
25 minút
príprava

Suroviny

5 ks , koniec karé kde začína krkovička (rezne)
suroviny na obalovanie:
2 ks
2 PL
3/4 dcl
suroviny na vyprážanie:




Postup

  1. 1

    päť rezňov osolím, vyklepem , kotlety boli s kosťou ktorú som oddelila aj s kúskom mäsa,máme radi vysmážanú kostičku s kúskom mäska (obhrýzať)

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    osolené vyklepané dám do misy

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    zalejem pivom po okraj mäsa , trochu ponadvihujem aby pivo sa dostalo medzi rezne

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    rezne sú zaliate pokiaľ nepripravím suroviny na obaľovanie , potom hneď obalujem , nenechám ich luhovať

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    na päť väčších rezňov dávam dve XL vajíčka , do vyšľahaných vajíčok pridávam(zašľahám) cc. 2 PL OLEJ raciol

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    ďalej do vajíčok pridám cc.3/4 dcl PIVA , prešľahám

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    pripravené k obaľovaniu , strúhanku si robím sama z obyčajných rožkov , preosievam

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    do pripravenej panvicie dám olej FRITOL

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    mám výbornú kačaciu masť,keď sa minie kačacia masť dávam vždy bravčovú, využívam v kombinácii s olejom, dáme toľko aby rezne keď ich vložím do panvice s olejom boli ponorené

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    opačnou stranou ako som mala uložené obalené rezne dám do panvice s horúcim olejom

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 10
  11. 11

    dám pokrievku , stíšim plameň tak aby olej na panvici s rezňami " bublotal "

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 11
  12. 12

    rezne pred otočením , rezne vyberiem keď dostanú bledo zlatistú farbu

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 12
  13. 13

    k rezňom ľadový šalátik,balsamico,olivy zelené a čierne,krúžky ananásu,opekané zemiaky,zemiaky dobre osolené varím v šupke potom opekám, dobrú chuť :-)

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 13
  14. 14

    Pretože si rada pozriem recept s fotopostupom tak ako aj určite ostatný varecháči si pozrú recept s fotkami,tak som vám ich sem popridávala ako som sa vytešovala pri vysmážaní rezníkov. Mňam:-)

    Pampúšikové opité rezne (fotorecept) - obrázok 14

Diskusia k receptu

babicka2
Mňam, dala by som si, máš ich krásne nafúknuté, môj syn by ti povedal, že sú pufnové, jeho najobľúbenejšie jedlo.
kata50
Sú perfektné. Určite najbližšie takto urobím. Keď rezne počas vyprážania otočíš na druhú stranu - už ich neprikrývaš pokrievkou však ? Alebo áno? :-))
ejta
my sme kedysi tiež robili rezne pod pokrievkou a potom som raz v telke počula jedného kuchára, čo povedal, že v žiadnom prípade rezne neprikrývať, lebo to potom nie je vyprážanie, ale dusenie. Tak to tak už nerobím, ale ešte som sa dočítala v jednom časopise, že je dobré počas vyprážania občas rezne pooblievať aj z vrchu tým, v čom sa pražia (olej, masť).
1x majami
dorisa
1.krásne spracovaný a nafotený recept. 2. Mňam. 3. Dala by som si.4. Ukladám a skusim.
jerica
Ďakujem za potešujúce komenty,keď vyskúšate ináč už robiť nebudete:-)
@kata50 áno nechám prikryté aj keď ich otočím,nenechám ich smažiť do červena ale do zlatista, ja som sa to naučila ešte od mojej babičky @jezibabka neoľutuješ,len buď pri práci taká aká si vždy dobre naladená,keď varíš z láskou tak sa aj darí,ani nevieš ako som na Teba myslela že si sa stratila na vareche si ako dobrá prísada do jedla, a tu vidím koment od Teba,je niečo čo sa vysiela?!
ancicka
S pivom zaliaté rezne som ešte nerobila,ale pridávam trocha piva do vajec na obaľovanie.Určite vyskušam!
babav
@jerica , krasne si svoj recept prezentovala a este nam aj prezradila rodinne tajomstvo;-).Rezne vyzeraju velmi chutne ,chvalim ,
ukladam !
tothka
Ja síce od zajtra mením trvalý pobyt na prechodný v nitrianskej nemocnici, ale tvoje rezníky si po návrate domov určite spravím ako odmenu.
lyali
To isto bude "nebíčko v papuli" :-) Už sa na ne teším :-) KK :-)
sovka62
Tak takéto rezne som nepoznala, ale vyzerajú neodolateľne. Skúsim pri prvej rezňovej príležitosti.
honestka
velmi krasny postup - samozrejme rezne v tych pampusikoch vyzeraju vabne. Pivo je jedinecna prisada, ale ked ziskas "pecat" od vnukov-dalsie pochvaly pridu samozrejme...
mas pravdu, ze k receptu patri robit ho s laskou. mam dojem, ze druhe tajomstvo so prezdradila tym prikrytim tvojich opitych reznov a nie bez povsimnutia presla poznamka o kacacej masti. Urcite urobim presne podla teba, nahodou mam vsetko - aj s dekoraciou sa pohram- aby pozitok bol uplny. Vdaka.
jarunka
Moj manzel dnes spominal rezne, ze sme ich uz davno nemali, ze by som ich mohla niekedy zaradit medzi tie varechove recepty. Recept prisiel v pravy cas. Dakujem.
elisticka
jooooooooooooj tak toto musím vyskusat!!!vyzeraju naozaj lakavo.....a este tak krasne nafoteny postup a slinky sa zbiehaju...
dajanca
určite preto sa tak "nafukujú", že sa v pive kúpali, tým sa nemôže hocikto chváliť.... :-))
veru vyskúšam, môj manžel má rezne rád, isto sa poteší......
janger
Jarka, ked ich ukazem dcere, tak ich budem musiet spravit! Nerobievam rezne casto, ale tieto iste pripravim.
jerica
@janger Janka, keď chutili @jezibabka a aj tým čo mi napísali do pošty, určite budú chutiť aj Tvojej dcérke.Každému podľa chuti ,ja nemusím šunku nárez ale udené mám rada,tak je to aj s rezňami,moji vnuci by ich jedli každý deň.
sandratamer
ja rezne také krásne nemám nikdy, na takéto výstavné by som sa nechala pozvať hocikedy :-D
frezia68
Krásne sa nafukujú ako viedenské teľacie šnicle,lebo aj tie musia plávať v oleji-masti a ešte z vrchu polievať.Ale si to vylepšila pivom,aj kačacou masťou.Krásny fotopostup a len ľutujem,že nebol skôr tento recept,lebo som návšteve robila šnicle a mohli byť už vylepšené.Nuž čo,snáď pri ďaľšom stretnutí :-)
jerica
@frezia ako si vedela že sme mali včera (nedeľa bola,lálallá)mali teľacie šnicle, mám aj foto dokument, niečo čo sa nedá ani opísať akú to malo lahodnú chuť.
@lumilka1 nemusela si opravovať , aj tak je to ako "žerka" dokonca sa mi to páči.
babidka
moj svagor aj synovec vravievaju :rezne este nikomu neuskodili a nikdy ich nie je dost:-) Taky reznik v KK nemoze predsa chybat :-)
jerica
@babidka si doma alebo táááámm ,, ďakujem zakomentíky , už sa teším kedy ich znova spravím.:-)
pietroo
Všetky recepty s pivom sú výborné. Pivo je výborné do gulášu, aj na podlievanie pečeného mäsa, ale toto by ma nenapadlo. Navyše, kuchár sa môže pri varení napiť. K vareniu sa pivo proste hodí. Aj keď ten bažant, to už teda zďaleka nie je to, čo bývalo. Holt, Heineken. Ja rezne nerobievam, ale nahovorím manželku, skúsim priniesť nejaké lepšie pivo, trebárs Bernard :) Už sa teším, snáď sa to celé vydarí...
jerica
@pietroo len čierne pivo nedoporučujem,je to trochu sladšie,má to inú chuť.Keď robím rezne potom to pivo čo zostane nemá kto dopiť , vypijem ho nasilu pri obede k k rezňom.
pietroo
Samozrejme, že svetlé, dokonca si myslím, že by malo byť horké, také hodne chmelové, nie? No a ak to "technologické" pivo piješ nasilu, skús ozaj Bernarda dvanástku (nechcem tu robiť reklamu, ale Kaufland za 0,59), to je iná klassa. Možno to už nebude za trest. Nakoniec - manželke sa projekt "opité rezne" veľmi páči, takže ideme do toho! Potom napíšem.
renci
Musím veľmi pekne podakovat za recept,je vynikajúúúci.Chutil všetkym:-)
jerica
@renci síce neviem ako Ťa mám osloviť,ale potešenie je na mojej strane že vám chutili rezne ktoré si robila podľa môjho receptu.Určite si niekto povie čo také rezne,ale aj obyčajné rezne dobre a chutne spraviť je umenie.
svetlana9
keď som bola mladučká gazdiná - rezne boli až horkasté, také tmavé, vypražené skoro na uhoľ. Béééé .....aj tak chutili. Ale teraz? Je to báseň, nebíčko v papuľke - ako tu často čítam - keď už poznáme to tajomstvo kuchyne, prácu s mäsom, ostatnými surovinami, horúcim olejom, inými ingredienciami, rôznymi pácmi. A je úžasná aj táto krabica - s internetom - lebo vedomostí nikdy nie je dosť. ĎAkujeme web.varecha.....že nám umožňuje realizovať sa aj na poli práce s fotoaparátom a podeliť sa s ostatnými s dobrotami z našej kuchyne.
jerica
@svetlana9 ďakujem za pekný povzbudzujúci komentík, myslím si že ženy začínajúce s prácou v kuchyni prešli ako píšeš prihoreté, horkasté a ešte neviem aké, ale chcením sa všetko obráti len v dobrú skúsenosť do života .
esmez
Skúšala som dnes. Boli vynikajúúúúúúúúúúúúúúúúúce :-) Idem si ešte jeden ukradnúť :-)
sylvinka
veľmi rada by som vyskúšala takto pripravené rezne,len mám jednu otázočku? Môžem ich dať aj môjmu 13-ročnému synovi?
jerica
@sylvinka tieto rezne rsp.rezne nerobíme každý deň , myslím si že aj Tvoj syn by si na nich pochutil , hlavne že má rád rezne:-) rezne robievam tak raz za mesiac:-)
sylvinka
Jasné,že rezne nerobíme každý deň.Vieš,ja len kvôli tomu pivu...
jerica
@sylvinka pivo vyprchá , tie rezne necháš v pive pokiaľ si pripravíš múku , vajcia a strúhanku , tak ako to píšem v recepte. Nemočím mäso ako v marináde , mám to vyskúšané:-)) Keď ich budeš robiť budeš spokojná , rezne sú ako pampúšik.
sylvinka
Teda @jerica...dostala si ma!Toto sú rezne,ktoré voľakedy robila moja babička...mäkkučké,šťavnaté,babulinkové,žiadna "podrážka".Syn sa ma pýtal: Mami,a prečo si takéto rezne nerobila doteraz?Nuž som mu po pravde odpovedala:Preto,lebo som doteraz nepoznala tetu jericu a úžasnú Varechu!Takže posielame pusu a ĎAKUJEME :-))))

jerica
@sylvinka somrada že si dala vedieť,stačilo jedno stretnutie pri pokladni a osloviť otázkou či poznáte prášok kysnuté cesto expres , spomenúť v rýchlosti že na internete si nájdete varecha.sk výborné recepty a očká vám zažiarili že vy poznáte varechu a je to vaša už budem Tykať Tvoja obľúbená stránka.
Ďakujem že chutilo:-))
sovka62
Rezňová príležitosť sa nie a nie dostaviť, ale už som nevedela čo na nedeľu, tak som sa rozhodla, že keď nevieš čo variť, je rezeň to pravé. A tento teda bol! Výýýýýýýýýýýýýýborné rezne, naozaj mäkkučké, voňavučké, chrumkavučké, nech si profesionálnikuchári o zakrývaní pri pražení hovoria čo chcú. @jerica , mala si pravdu, iné už robiť nebudem, len raz do roka na Vianoce pre zaťov, také špeciálne, recept som ešte na Varechu nedala. Ale popri nich spravím aj tvoje, uvidím či nezmenia chute.
kata50
@jerica dnes boli Tvoje REZNE z veľkým RRRRRRRR. Iné už robiť nebude. Boli famózne. Vďaka za tento recept. :-)))
jerica
@kata50 Katka potešenie na mojej strane,ďakujem za uznanie :-)) Navyše takto rezne spravené sú výborné aj na studeno :-)
3sandra3
aké super rezne,,,tiež tieto vyskúšam...vyzerá to fakt dobre
elisticka
dnes dala Anicka zdielat tieto vynikajuce rezniky za co jej dakujem a v nedelu budu u nas kralovat na obed:-))))
anina43
@ milá Jerica, rezniky podla tvojho rcp budú v nedeľu, veľmi sa teším, ja tiež vyprážam zakryté v titánovej mise, do vajička som pridávala pivo, ale kúpeľ mäsa v pive som nepoznala. ďakujem za túto dobrotu, raz za čas si to snáď s pridaním masti môžeme dovoliť, dik za super rcp
jerica
@elisticka Anička ich robila? Keď áno bola spokoná v čo dúfam,

@anina43 nezabudni aj olej do vajíčka :-)) Teším sa že si vyskúšate moj receptík:-))
anina43
milá @ Jerica, ja som už nevydržala a nedeľný obed - tvoje pampúšikové rezne som vypražila v sobotu. ako som ich vyprážala, hned sme aj ochutnávali no a záver ? musela som ich ukryť, aby sa všetky neminuli ešte v sobotu. Predstav si, že ani žlčník sa neozval a nečakali sme ani na zemiaky, mäsko sme jedli s kapustovo-mieš. šalátom. ďakujem za fantastický recept, vďaka tebe som zožala v kuchyni nevídanú pochvalu, Môj muž kúpil aj dobrú kačaciu masť, aby všetko bolo tip-top, len škoda, že mi v hlave zablikala kontrolka STOP cholesterolu . No raz v roku možno porušiť všetky pravidlá správnej výživy, či nie ? Keby nie, bol by náš život taký nemastný, neslaný, nechutný. Ešte raz ďakujem a kto má chuť, nech okúsi, prajem dobrú chuť k nedeľnému obedu
jerica
milá @anina nevieš si prestaviť ako si ma potešila s Tvojim komentom,neviem o Tebe iba to čo máš v profile napísané,za to som potešená že takto virtuálne sa dokážeme osloviť cez varenie.Ja som veľký hriešnik voči cholesterolu,nedokážem sa udržať na uzde,keď robím niečo na masti neodolám a normálne s prstom si dám samú domácu masť,nehovorím o masle,v sýtom jedle som veľký hriešnik,budem to musieť regulovať lebo cievy sa dokážu véééľmi pomstiť zanesením.Včera som tiež robila mäsko podľa našich varecháčiek,inšpirovala som sa z receptu @sovka kura pečené so syrom a @danculka recept netradičný rezeň,skombinovala som si receptíky a výsledok nad očakávanie. Určite pridám pre vás varechy. Ďakujem za prianie k nedeľnému obedu,dnes sme pozvaní k synovi na obed,zas bude zhrešenie,kačica,lokše,kapusta,knedľa a výborná polievočka s mojimi rezančekami,k poobedňajšej sieste pečiem môj koláčik  varecha.pravda.sk/recepty/kolac-z-cerstvych-ribezli-fotor...

Okrem koláčika beriem môj chlebík ktorí sa už dopiekol.
Dnešná nedeľa po dlhom čase bude oddychová.
remcula
Týý jo a já si toho vůbec nevšimla!!! Já dělám tzv "utopené řízky", ale ne v pivě. Určitě zkusím, děkuji!!!!
evasik
jerica, si obdivuhodná a trpezlivá, keď pri varení dokážeš všetko nafotiť.
Ja som v tomto "pohodlná". Ale som rada, keď sa mi jedlo vydarí a dobrá rada je nad zlato. Ďakujem.
babi
............no teda Jarka, tak takéto rezne nepoznám. Ja som síce nie rezňová, ale môj drahý sa ti určite poďakuje , lebo on a rezne sa majú veľmi radi. A ešte keď mu poviem, že je to tvoj recept......
budú chutiť ešte viac ha,ha /chápeš/, l
babi
a to sú v tom pive naozaj len tak krátko?
anan
Tieto som robila vcera na veceru a ... niet co dodat. Odteraz budu rezne uz len na tento sposob! Vdaka za zverejnenie receptu a uz sa tesim na dalsie
1x jerica
salinka
Dnes sme robili rezne podla tohto tvojho receptu. Tak to bol Pán Rezeň.Ta chut sa neda popisat, to sa musi okostovat. Dakujem za recept.
1x jerica
jerica
@salinka aj ked sa dnes vysmážané "nenosí" ďakujem že si spravila rezníky podľa môjho receptu,ale aj že si dala vedieť.
salinka
@jerica , to ja dakujem za recept a teraz si brusim zuby na tvojho zapekaneho lososa. Ten mi neda uz dlhsie spavat:-)
ailuj82
Tak aj ja sa zaraďujem k spokojným papkáčom tohoto receptu. Nemali chybu. Len sa chcem spýtať, prečo máš v rozpise písané 1,5 pl piva aj oleja a potom pod obrázkami 3/4 dcl?
marijanka712
rezne som robila sú skutočne lahodné a mäso je vynikajúcou chuťou ja som nechala luhovať dlhšia a nič som s tým nepokazila lebo jedni som robila hned a druhé až na druhý deň dokonca sa mi zdalo že na druhý deň mi ešte lepšie chutila skutočne dobrý rp , ale ako vidieť, že aj mne už nestačí rp prečítať raz lebo do vajíčok som zabudla pridať olej nabudúce to skúsim presne dík za dobrý rp
koniksandy
Necitala som vsetky komentare ak sa opakujem tak sorry. Ja som doma nemala ZIADNE PIVO a rezne uz nachystane, tak som pouzila CITRONOVY RADLER. rezne boli perfektne a s pokojnym srdcom som ich dala jest aj mojej 2,5 rocnej dcerke. Na tento recept dkazuje: mnammm mnammm
koniksandy
a este musim dodat ze ked moj muz zahryzol do prveho rezna tak citujem jeho komentar: "Hmmm, toto konkuruje sexu..." :D :D :D
1x jerica
lusinkab
no tak rezne takto robene som este nejedla,ale uz su pekne ulozene v KK a jednoducho ich musim vyskusat....kraaaaasne fotky k tym reznom az sa mi slinky zacali zbiehat vsade naokolo :-)
jerica
@lusinkab ,len vyskúšaj , iné robiť nebudeš,@koniksandy teší ma že aj malej chutili,odkaz pre polovičku: je dosť skoro, aby rezníky boli kokurenciou sexu.
@marijanka712 som rada , že si sa presvedčila že aj na druhý deň ti chutili, tvrdím to aj ja, len niekedy nemajú šancu ostať na druhý deň.
@ailuj82 je to v poriadku,ďakujem,teší ma že si sa zaradila medzi papkáčov opitých rezníkov.
jozka2
jerica,vyskusala som opite rezne podla tvojho receptu no boli uzasne a kedze som nemala ziadne pivo doma okrem october fest tak som to tam supla a samozrejme zbytok dopila.
yogy1972
Tak si ma nastartovala s tvojimi reznikmi ,ze som sa dnes rozhodla to vyskusat s mletym co som mala na dnes nachystane na cevapcici ..Dam vediet vysledok ..Ale komentar ,, koniksandy,,nema chybu "Hmmm, toto konkuruje sexu..." :D :D :D
denyany
jerica, dnes som robila rezne podľa tvojho rcp. rezne robievam tak 3-4x do roka, nemám ich veľmi v obľube. dnes boli u nás kuracie a musím ti poďakovať za fajn receptík, lebo boli ozaj veľmi dobré. nabudúce ich znova urobím takto.
pivonka
Karé na rezne veľmi nepoužívam, lebo zvyknú byť suché, ale podľa tohto receptu sú výborné ozaj také pampúšikové, mäkké, šťavnaté, budeme ich robievať. Vďaka za recept.
radost
s tým pivom som dostala tip-ja som krkovičkové rezne / osolené..okorenené../ na pekáč dala-cibuľa+cesnak-zaliala pivom-pod alobalom udusila-nakoniec pripiekla..výborná chuť tiež...:-)
jerica
@pivonka ďakujem za info, potešilo, ja nekupujem krátke karé, iba
koniec s karé, kde začína krkovička, myslím, že je to vidieť na foto.

@rados ť , fajn, že si dala vedieť, robievam aj tak, iba že to nie sú už rezníky, ale výborný recept na pečenú krkovičku na pive.
hladna
Dnes som vyskúšala z MORČACÍCH PŔS, (iné nebolo) a pivo som použila Bažant Radler citrónový. Bolo to výborné. Mäso bolo jemné, chutné a šťavnaté. Ďakujem. :)
clody
Presne takýto receptík som hľadala na vareche. Veľmi sa mi pozdáva.
Tiež ich idem robiť pre vnúčatka.Dnes su u nás posledný deň na prázdninách. Dúfam, že im budu chutiť tak ako Tvojím vnúčatkam. Napíšem ako sa mi podarili.
Ďakujem jerica.
jerica
@hladna ďakujem , že si dala vedieť, som rada , že chutilo:-)
@nadka1603 dúfam , že chutili :-)
@clody nuž moje vnúčatá sú veru rezníkové, dúfam, že aj tvoje si pochutnali.
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
recept zaujímavý, určite v nedeľu na hody vyskúšam. Čo tak z kuracích pŕs, naši také obľubujú. Vyskúšam, hádam nič nepokazím.
jerica
@esi , určite sú dobré aj rezne z kuracích pŕs, daj tak isto do piva. Túto nedeľu sme mali rezne z bravčovej panenky, a robím len tak ako je v recepte. Ja kuracie prsia málinko vyklepem , osolím , dám do misy , zalejem pivom, nechám pokiaľ si neprichystám M-V-P , uvidíš , koľko ostane piva v mise, kde boli rezne,skoro nič:-) všetko vsaje mäsko:-) Kuracie prsia dokonca budú šťavnatejšie.
sofiak
Dakujem za receptik. Rezne su uzasne a manzel poteseny ze jeho oblubene pivecko konecne davam aj do jedla. Pretoze on vzdy tvrdi, ze pivo nic nepokazi. Takze za recept davam 1☆.
jerica
@sofiak , ďakujem, potešilo, pozdrav aj manžela,má pravdu, pivom do varenia nič nepokazíš, iba ak ho pritom vypiješ a zabudneš dať do varenia:-) :-)
eviana
@jerica , Jaruška, ale že aká finta pivová, tak to som ešte fakt neskúšala... pri najbližšom rezňovaní u nás doma pôjdem podľa Teba, ďakujem za veľmi zaujímavú a lákavú inšpiráciu :)
jerica
@eviana Evka, neoľutuješ, , keď máte radi rezne, vyskúšaj :-)
U nás vnuci = N°1 :-)
pusta
@jerica , poznám, robievam. to pivo veľmi pomôže kyprosti obalu, ľahučký, krásne nafúknutý, nadýchaný a pod ním šťavnaté mäsíčko.
aj u nás sú veľmi obľúbené :-)
raz darmo, máš veľkú pravdu, že varíme podobne :-)
****** za výborný receptík ti právom patrí.
jerica
@pusta , to nie je len o kyprosti obalu, to mäsko vsiakne pivo a tá chuť mäsa je neporovnateľná a mäsko je vynikajúce aj keď rezeň je studený.
@daguska , ďakujem, potešila som sa vaším slovíčkam :-)
jerica
@pusta , prepáč, poďakovanie odišlo skôr ako som klikla :-) ďakujem :-)
pusta
@jerica , súhlasím naprosto s tebou :-)
kto raz vyskúša, bude robiť len takto, ako ty (y)
eviana
@jerica , tak dnes prišli u nás na rad rezne a ako som vravela robila som podľa Tvojho receptu tieto "pripité rezne"... fajné boli, chutili nám, naozaj ako pampúšiky :)
Dôkazový materiál:

1x sracz
jerica
@eviana Evka, ďakujem, aj keď po roku, potešilo, ten šalátik a rezník by som si aj teraz dala :-)
Pekný víkend všetkým čo si to prečítajú :-)
garanco
...o niekoĺko rokov po pridani receptu... : Rezne (podobne ako Ty) nerobievam často, ale s týmito si mi narobila chute! Urobím ich, keď prídu vnučky na obed - keď boli malé, chceli vždy len sladké jedlá, dnes sa pýtajú," a rezne nemáš?" Ukladám do kk a najbližšie urobím☺.
kimlo
Sú naozaj pampúšikové a chrumkavé, krásne sa nafúkli, vďaka za recept.


1x jerica
jerica
@Kimlo (19.9.2016 07:53)

ďakujem , potešilo , dúfam, že neostane len pri tom vyskúšanom :-) Dnes som robila z panenky , paráda na tanieri a ešte väčšia na jazyku. Panenku vyprážam kratšie :-)
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
Čítam, čítam, jeden a pol PL oleja cca 3/4 dcl? Tak aká to lyžica? Dala som 1 a 1/2 PL. Ale piva som neubrala.
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
Super, nie ako pampušiky, ale vankúšiky. Chuťovo veľmi dobré.
andreac
@Esi (25.9.2016 10:47)

Po konzulatacii s autorkou receptu je mnozstvo oleja v surovinach na obalovanie 1,5 PL - v recepte sme to opravili.
jerica
ĎAKUJEM Andrejke, doplním, nedalo mi to, išla som si to "po lopate" vyskúšať, pretože ja dávam od oka, vychádza mi to na 1 (jedno) vajíčko, jedna polievkova lyžica. peknú nedeľu všetkým , aj čo vyskúšali z receptu opité rezne.
Pre náladu: u nás je kura na šťave, ryža, hlávkový šalát.
andreac
@Jerica (25.9.2016 15:00)

Opravene: na 2 vajcia teda 2 PL oleja. Dakujeme a zelame peknu nedelu.

1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
Výborné. Dnes som pripravila aj kuracie vykostené stehná. Sú vynikajúce. Odporúčam.
jerica
@Esi (26.3.2017 08:28) Ďakujem za milé slovíčka, každá dobrá správa vždy poteší :-)
matluss
Tak dnes vyskúšané, MŇAM, pochutili sme si všetci, mäsko bolo mäkučké, šťavnaté, pampušikové, malý po obede začal vyspevovať a muž skonštatoval že to má s tých opitých rezňov :-) (aj keď som dala nealko pivo), ďakujeme za recept, pridávam 5*, uložené v KK.
hrky
Jerica,moc moc dakujem za tento recept,konecne mam nafuknute rezniky ako ich robievala moja mamina,i ked na to mala uplne iny recept.Ale i tak tie moje nikdy neboli take fantasticke ake ich mala ona a kedze uz tu s nami nie je,nemozem sa tie jej uz naucit a skusit :( Tieto su vyborne,prave sme ich dojedli, este raz velmi dakujem,pride mi to ako krasna spomienka na moju maminu...
jerica
@Hrky (7.5.2017 13:20)
Pekný večer pri hokeji, ja ďakujem za odozvu k receptu, a pritom spomienkou na našich najbližších ktorí nie sú už medzi nami, a to hlavne na mamičky, ktoré majú dnes sviatok, deň matiek:-) milé slovíčka, potešili aj pri srdiečku :-)
jerica
Dik, len si ulož, len nie do skrine :-) pekné požehnané sviatky . @vladokk (12.12.2019 10:16)





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia