Recepty, kde je vnútornosti
Pomaly pečená hruď z kozliatka s plnkou s vnútornosťami
Kozliatko ako aj jahniatko pripravujeme doma pomerne často. Takto v celku som ale ešte hruď...
Halászlé z kapra
S halászlé je to podobné ako s gulášom, čo región, to iné zloženie, ale základ je rovnaký-cibuľa,...
Domáca oškvarková paštéta
Túto paštétu robím pri zabíjačke z čerstvých vysmažených oškvarkov. Preto je aj z väčšieho množstva...
Jaternicová kaša
Pre svoju potrebu urobíme len z krupov a nedávame do čriev, ale do sáčkov a mrazíme a...
Rybacia kapustnica
Rybaciu kapustnicu varím na Štedrý deň. Využijem všetko , čo ponúka kapor, teda okrem mäsa na vysmážanie...
Zabíjačkový guláš
Mäso na zabíjačkový guláš robíme z krkovičky, ktorú vykostíme a nakrájame asi na 2 cm kocky....
Ovarová polievka
Vývar z hláv a vnútorností precedíme, krúpy prepláchneme a uvaríme do mäkka vo vývare.
Podhrdlina
Z vývaru vyberieme uvarený podbradok, ako aj bravčovú pečeň, ktorú sme varili približne 20 min....

Pomaly pečená hruď z kozliatka s plnkou s vnútornosťami
Kozliatko ako aj jahniatko pripravujeme doma pomerne často. Takto v celku som ale ešte hruď...

Halászlé z kapra
S halászlé je to podobné ako s gulášom, čo región, to iné zloženie, ale základ je rovnaký-cibuľa,...

Domáca oškvarková paštéta
Túto paštétu robím pri zabíjačke z čerstvých vysmažených oškvarkov. Preto je aj z väčšieho množstva...

Jaternicová kaša
Pre svoju potrebu urobíme len z krupov a nedávame do čriev, ale do sáčkov a mrazíme a...

Rybacia kapustnica
Rybaciu kapustnicu varím na Štedrý deň. Využijem všetko , čo ponúka kapor, teda okrem mäsa na vysmážanie...

Zabíjačkový guláš
Mäso na zabíjačkový guláš robíme z krkovičky, ktorú vykostíme a nakrájame asi na 2 cm kocky....

Ovarová polievka
Vývar z hláv a vnútorností precedíme, krúpy prepláchneme a uvaríme do mäkka vo vývare.

Podhrdlina
Z vývaru vyberieme uvarený podbradok, ako aj bravčovú pečeň, ktorú sme varili približne 20 min....