Podhrdlina

redakcia - fotkaredakcia, 1. decembra 2009
Podhrdlina
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava
60-80 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
200 g
80 g




Postup

  1. 1

    Z vývaru vyberieme uvarený podbradok, ako aj bravčovú pečeň, ktorú sme varili približne 20 min. Uvarený podbradok pokrájame na malé tenké plátky spolu s bravčovou pečenou, ochutíme soľou, korením, cesnakom a na plátky nakrájanou cibuľou.

  2. 2

    Všetko premiešame a do tejto zmesi pridáme malé množstvo horúceho vývaru z hláv a vnútorností, znova premiešame.

  3. 3

    Podávame s chlebom, kyslou uhorkou, feferónkou a pod.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia