Ovarová polievka
Anton Čičmanec
prevádzkar horského hotela Remata v Ráztočne, 2. decembra 2009
prevádzkar horského hotela Remata v Ráztočne, 2. decembra 2009
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Vývar z hláv a vnútorností precedíme, krúpy prepláchneme a uvaríme do mäkka vo vývare.
- 2
Ochutíme cesnakom, korením, majoránom.
- 3
Podľa potreby dosolíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a nakoniec, my , moji ,uz nebohi rodicia a vsetci u nas ju od nepameti volaju ,,prdelacka"
dobru chut!
Vždy sa uvarí veľa polievky,čo sa nerozdá,tak potom porciujem do mrazáku.V lete je to potom pochúťka.
U nás sa vola grajzupa.