20 minút
na 80 °C
na 80 °C
Postup
-
1
Všetky ingrediencie na nálev (voda, ocot, kryštálový cukor, deko, celé čierne korenie) povaríme 5 minút a necháme vychladnúť.
- 2
Zaváranina: mladú cukinu pokrájame na štvrtinové alebo osminové pásy alebo ju rozkrájame na väčšie kúsky.
- 3
Do pohára okrem cukiny pridáme 2-3 feferónky, na kolieska nakrájanú cibuľu, 2 strúčiky cesnaku a celé čierne korenie.
- 4
Zalejeme vychladnutým nálevom, pohár dobre uzatvoríme a dáme sterilizovať na 15 minút pri teplote 80 °C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu