Pikantné cukiny

redakcia - fotkaredakcia, 7. júla 2009
20 minút
na 80 °C

Suroviny

18 dcl
5 dcl
100 g




Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie na nálev (voda, ocot, kryštálový cukor, deko, celé čierne korenie) povaríme 5 minút a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Zaváranina: mladú cukinu pokrájame na štvrtinové alebo osminové pásy alebo ju rozkrájame na väčšie kúsky.

  3. 3

    Do pohára okrem cukiny pridáme 2-3 feferónky, na kolieska nakrájanú cibuľu, 2 strúčiky cesnaku a celé čierne korenie.

  4. 4

    Zalejeme vychladnutým nálevom, pohár dobre uzatvoríme a dáme sterilizovať na 15 minút pri teplote 80 °C.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia