Zemiakové krokety s vegan burgrom a cesnakovým dresingom
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks |
|
1 dcl (ja som dala kokosové) |
|
|
|
4 PL |
|
|
|
2 ks (Activia) |
|
2 ks |
|
4 ks |
|
250 ml |
|
3 strúčiky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a varíme, kým nie sú mäkké. Vodu scedíme, zemiaky rozpučíme a vmiešame maslo a teplé mlieko. Formujeme malé guľôčky, ktoré obaľujeme v tapiokovom škrobe, rozmiešanom vajíčku a nakoniec v zmesi rozmixovaných suchárov a vlašských orechov. Guľôčky následne vyprážame v oleji z každej strany.
- 2
Zmiešame jogurt, majonézu s popučeným cesnakom. Pridáme soľ a chilli podľa chuti.
- 3
Vegan burgre opečieme pár minút z každej strany. Podávame.
Tiež zemiakové krokety:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre