Komentáre k receptu:
  • haston - fotkahaston 20. novembra 2010 o 21:48

    vidím, že vojnu kuchárov pozerajú viacerí...:)
    @zareaguj
  • enerrgizer - fotkaenerrgizer 20. novembra 2010 o 22:07

    ani nie, ale už budem :-) bolo tam niečo také?
    @zareaguj
  • palokuchki - fotkapalokuchki 20. novembra 2010 o 22:12

    Velmi pekna fotka. Zelenina vyzera velmi chutna.
    @zareaguj
  • danculka - fotkadanculka 20. novembra 2010 o 22:49

    Mám veľmi rada takto upravenú zeleninu,akurát som rozmýšlala.,že by Ježiško mohol ten parák doniesť aj k nám.
    @zareaguj
  • enerrgizer - fotkaenerrgizer 20. novembra 2010 o 22:53

    ja som robil len v hrnci a na dne som mal takú mriežku...ale už si vyberám parný hrniec, možno už zajtra bude :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataraltyn 21. novembra 2010 o 09:20

    @enerrgizer veľmi zdravé, na mňa až moc, ale tá mrkvička a brokolica by ma asi prehovorili... :-)))))))))))
    @zareaguj
  • používateľ nemá avataraltyn 21. novembra 2010 o 09:22

    A mimochodom dobré foto, vyzeráš ako z kanadskej kráľovskej polície! :-)))
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarazucena 21. novembra 2010 o 10:28

    Je to výborné, hlavne sa mi páči ten presný čas 396 sekúnd.
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 21. novembra 2010 o 10:52

    @enerrgizer tak teraz si si vyskúšal parenie na nečisto a vyšlo ti super, súdiac podľa fotiek, tak teraz už len ten paráčik.... ten môj je v oprave, možno budem asi aj ja kupovať nový :-)
    @zareaguj
  • enerrgizer - fotkaenerrgizer 21. novembra 2010 o 10:52

    ďakujem... @azucena niekedy stačí aj 315, podľa okolností :-) @altyn idem upravovať BMI....takže teraz bude všetko také zdravšie :-)
    @zareaguj
  • enerrgizer - fotkaenerrgizer 21. novembra 2010 o 10:53

    @evusik asi bude vitamine +...
    @zareaguj
  • frezia68 - fotkafrezia68 21. novembra 2010 o 12:45

    @enerrgizer :fíha! A kto mi bude robiť chute s kolenom,bôčikom.......?Aj ja už dlho chodím okolo vitamine + a odrádza ma nedostatok miesta na linke.Ale poslúži aj malý paráčik v hrnci,aj na knedľu.....
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 21. novembra 2010 o 13:32

    no ja už dlhšie túžim po jednom, ale je dosť drahý, takže som teraz v štádiu prehovárania sama seba :-) ináč Tefal Vitamin+ je výborná voľba a toto je ten môj sen: www.mall.sk/parne-hrnce/morphyrichards-intelli-steam-48780
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmarianne69 21. novembra 2010 o 15:42

    Ty zlatu strednu cestu nepoznas,co?:-)))Ale zeleninka je samozrejme vyborna,ja ju velmi lubim,hlavne v sviatkovych lukulskych hodoch veeeelmi prospesna.
    @zareaguj
  • tatranka - fotkatatranka 21. novembra 2010 o 16:30

    Tá zeleninka je ako zafarbená.Krásna.Na tanieri musí priam volať k hamkaniu aj tých,čo zeleninku veľmi neobľubujú.
    @zareaguj
  • enerrgizer - fotkaenerrgizer 21. novembra 2010 o 17:23

    @evusik už ho mám doma :-) @frezia68 uvidím ako dlho mi to vydrží :-) @marianne69 @tatranka ďakujem, tá zeleninka bola fakt výborná, chrumkavá :-)
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 21. novembra 2010 o 17:40

    gratulujem k prírastku, dúfam že si budete dobre rozumieť :---)
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaevanaaa 21. novembra 2010 o 21:09

    Enerrgizer, tvoje fotky by mohli tvoriť obal knihy :"Všetko pre naše zdravie". Krása+chuť=zážitok.
    @zareaguj
  • zzdravo - fotkazzdravo 27. novembra 2010 o 20:17

    waw, vdaka za receptik, prave zacinam s parnym hrncom, hodilo by sa mi viac inspiracii. tiez sa chcem zdravo stravovat, tak dufam ze mi to vydrzi. :)
    @zareaguj
  • bozulka - fotkabozulka 29. novembra 2010 o 23:43

    Tak som urobila tvoj receptík,síce bez baby karotky,ale mali mrkvičku s vňaťou tak som ju využila.Teraz čakám kedy sa mi začne znižovať BMI...-:))) Zatiaľ prevládajú bohužial chute ako má @je žibabka, neni nad šnicel a stačí potom už iba zelenina .Vďaka @evusik , mám oprášený hrniec a som spokojná.
    @zareaguj
  • 3sandra3 - fotka3sandra3 11. februára 2012 o 23:30

    tiež by som si mala naordinovať zdravú stravu... vyskúšam
    @zareaguj
  • emami - fotkaemami 11. marca 2013 o 10:04

    No ja som nesmierne šťastná za tento receptík. Objaviíla som ho síce trochu neskoro po uvedení..................ale ten výsledok!!!
    Parný hrniec znovu začína pracovať na plné obrátky. Veľká mňamka.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarefrat 19. decembra 2013 o 17:07

    u mna parny hrniec pracuje skoro denne. Parime akukolvek zeleninu a potom to jeme jednoducho len so solou a olivovym olejom.-jeho kvalita je dolezita....nevegani mozu aj s jogurtom.
    @zareaguj
  • popoluska340 - fotkapopoluska340 27. októbra 2016 o 21:38

    Vcera som si robila obed podla tejto inspiracie.A mnamkovy,lahky na travenie.Urcite budem robievat castejsie.


    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist