Komentáre k receptu:
  • marienka44 - fotkamarienka44 22. mája 2018 o 08:19

    Pekné, vždy som túžila také urobiť, ale mne sa veľmi ťazko vytláča z vrecka tá masa cesta na plech. Ten by bolo lepšie vystlať peč. papierom.
    Netreba vodu aj trochu osoliť a do múky dať kyp. prášok? Ja mám taký recept.
    Nemám odvahu to robiť, v miunulosti som mala problém vytláčať cetso z vrecka s ozdobnou špičkou. :-(
    @zareaguj
  • bubaya - fotkabubaya 22. mája 2018 o 10:55

    @Marienka44 (22.5.2018 08:19)

    Odpaľovaného cesta sa netreba báť, vyzerá zložito, ale nie je to žiadna hrôza, pre mňa je horšie kysnuté. Papier nedávaj, musíš vytláčať na pevnú podložku, papier lieta po plechu. Ak aj zle vytlačíš, na pomastenom ešte tvar opravíš, na papieri už nie. Kolieskom namočeným v múke si urob na mastný plech šablónu, aký má venček byť. Začni s väčšími kolieskami, na malé treba ruku istú, alebo rob banániky, alebo tyčinky. Cesto dobre vypracuj, aby bolo krásne, lesklé a hladké. Že práve ty, taká šikovná kuchárka, si neveríš s venčekami, sa divím.
    @zareaguj
  • bubaya - fotkabubaya 22. mája 2018 o 11:00

    Prekrásne venčeky, úhľadné, malé, také jednohubky. Ako by sa mi ku káve teraz hodil, aj jeden by mi stačil. Toto sú milované zákusky môjho detstva.
    @zareaguj
  • luwinka - fotkaluwinka 22. mája 2018 o 22:16

    @Marienka44 (22.5.2018 08:19)

    však som dala do vriacej vody soľ , ja kypriaci prášok nedávam.
    @zareaguj
     1x majulenka
  • používateľ nemá avatartatty 23. mája 2018 o 22:28

    Marienka, mne sa raz roztrhlo vrecko s tým cestom, iné som nemala, a tak som robila na plech kôpky dvomi polievkovými lyžicami, také pampúšiky. To by si určite zvládla a aj to celkom pekne vyzeralo. Papier na pečenie dávam na navlhčený plech, potom drží. A tieto venčeky sú nádherné.
    @zareaguj
     2x haji, bubaya
  • používateľ nemá avatarhaji 24. mája 2018 o 10:36

    Povedené dílo jemnej chuti, smekám!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 24. mája 2018 o 10:42

    @Tatty (23.5.2018 22:28)
    Velmi dobrá alternativa - pampúšky lyžicou - pro ty, kterým už ruce neslouží tak jako dřív. Pak bude doba pečení možná malinko odlišnější. Ale to jde vychytat - cca po 15 minutách /viz hore dle receptu/ - vytáhnout jeden vzorek, rozkrojit a zjistit stav propečení.
    @zareaguj
  • mijaita - fotkamijaita 24. mája 2018 o 12:34

    Krasna fotka, lakava, jenze mne staci si oooobcas jeden kousek koupit. Tady jen ladim formu :-) @Haji ty jsi takova laskava duše Varechy, kazdemu vsechno pochvalis, vsichni (vsechny) sú sikulky a sikulove, ale vlastne vubec nevim, jak varis ty? Varis take podle nejakeho receptu odsud, nebo co vlastne jis, co mas rada? Sleduju vsechny tvoje komentare jak jsou chvalici, ale ze bys varila podle nejakeho rec, neco vyzkousela, vice ci mene chutnalo, jsem nevidela? Nebo prehlidla? Napis, zajima me to.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 24. mája 2018 o 14:50

    @Mijaita (24.5.2018 12:34)
    Dovolím si koment vložit pod tvůj recept.
    @zareaguj
  • jofolit - fotkajofolit 24. mája 2018 o 18:57

    Tiež mám takéto venčeky rada. Vydarili sa ti.
    @zareaguj
  • ywett - fotkaywett 28. mája 2018 o 21:42

    Máš ich krásne ;-)
    @zareaguj
  • moznodobremoznozle - fotkamoznodobremoznozle 20. septembra 2018 o 21:39

    Poriadne sa zakusnut
    @zareaguj
     1x luwinka


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist