Rýchla pečeňová paštéta, perfektná na chlebík aj na lokšu videorecept
Celkom jednoduchá paštéta z kuracej pečene sa určite minie na jedno posedenie.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Foto: Televízia Varecha
Postup
-
1
Na troche masla opečieme nadrobno nakrájanú šalotku. Pridáme k nej očistené nakrájané kuracie pečienky a dobre opečieme.
- 2
Ochutíme soľou, korením a tymianom. Prilejeme koňak alebo brandy a premiešame.
- 3
Zmes dáme do mixéra spolu s maslom a dôkladne rozmixujeme. Môžeme preložiť do pohára či misky a hneď podávame s chlebom alebo pečivom.
Tiež pečeňová paštéta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu