Zemiaková zmes z Verony fotorecept
Foto: tejaja
A opäť jeden z receptov, kde nechýbajú moje obľúbené paradajky. Tentokrát v kombinácii so zemiakmi a pórom.
4-5
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme v šupke, scedíme a necháme vychladnúť. Potom ich olúpeme a nakrájame na malé kocky.
- 2
Na oleji dobleda orestujeme nakrájanú cibuľu.
- 3
Pridáme na osminky narezané paradajky, osolíme, okoreníme a 10 minút podusíme.
- 4
Pridáme kocky zemiakov a prehrejeme.
- 5
Na oleji v panvici orestujeme na kolieska nakrájaný pór.
- 6
Zemiaky s paradajkami naporciujeme na taniere, posypeme orestovaným pórom a strúhaným syrom.
Tiež zemiaky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Môžeš kľudne zmeniť podľa seba. ☺️ Ja robim tento recept takto, ako som ho našla pred rokmi v časopise.😊