Diskusia k receptu
Polievka z daniela

Polievka z daniela s knedličkami a hlivou fotorecept

kvakac - fotkakvakac, 25. apríla 2019

Komentáre 1 - 15 z 17


@Zolik (25.4.2019 15:15)

Ďakujem za koment. Niekto nemá rád chuť diviny , ale to víno ju zmierni. Už som to skúšal aj s vínnym octom, nie je to ono. Kvalitné biele víno je to pravé orechové. No keď sa ho dá zase viac, tak prerazí chuť polievky.
@Terinka55 (25.4.2019 16:40)

Ďakujem za koment. Je veru dobrá, nám chutí. A zužitkujú sa aj kostí, niekto ich vyhadzuje a to je škoda.
Kto iný,ak nie Ty by navaril a krásne naservíroval túto dobrotu.? Už len toho daňka uloviť a ide sa na to:-) mňam,dobre to vyzerá,urobím aj z hovädziny :-)
@Kvakac
Ja divinu milujem. Vino k divine patri. Ked divinu peciem tak pridavam este aj stamperlik vodky na cca 1kg mäsa.
Nech sa ti s varechou v ruke aj nadalej takto pekne dari!
1x kvakac
@45678 (25.4.2019 17:28)

Ďakujem za koment. Ja som to dostal aj vnútorností. Tak som robil guľáš, polievku a napokon aj Jágerek. Tak sme mali zmenu. Jágerek som aj fotil, tak to zajtra pozriem, čo som tam vlastne mám uložené.
@Zolik (25.4.2019 18:12)

Ďakujem, ja zvyknem štamperlík Demänovky brusnícovej pridávať.
HLIVA MÁ PODĽA MŇA DOSŤ KYSLÚ CHUŤ A TREBA JU VŽDY DOLADIŤ TROCHOU SÓJOVEJ OMÁČKY. TRISTO GRAMOV HLIVY ZNESIE AJ 2 ALEBO TRI LYŽICE SÓJOVKY. A PRIDAL BY SOM AJ TROCHU MAJORÁNKY A DRVENEJ RASCE.
@Chrobaktruhlik (25.4.2019 23:42)

To sa ti len zda kyslosť. To máš za to, že chodíš po mravenisku a po cudzích receptoch.