Foto: nikol256
Tento receptík je jednoduchý a hlavne z ingrediencií, ktoré máme skoro všetci doma. V nedeľu na obed som chcela robiť rezne, ale tie mávame Zobraziť celý popisTento receptík je jednoduchý a hlavne z ingrediencií, ktoré máme skoro všetci doma. V nedeľu na obed som chcela robiť rezne, ale tie mávame vždy tak som vytvorila takéto plnené rezne. :)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si plnku. Do misky pokrájame krajec chleba, rozbijeme 1 vajíčko, pridáme nakrájanú cibuľku a trochu mlieka. Pridáme nastrihanú pažítku a petržlenovú vňať. Osolíme a okoreníme. Vareškou pomiešame. Potom si nakrájame mäsko na rezne.
-
2
Na polovicu rezňa natrieme trochu syrokrému.
-
3
Pridáme pripravenú plnku a kúsok uhorky.
-
4
Posolíme a pokoreníme.Prehneme napoly a prepichneme špáradlom aby nám plnka nevypadla.
-
5
Obalíme v tradičnom trojobale a špáradlom k rezňu "pripneme" kúsok slaninky. Upečieme na rozohriatom oleji. Keď sú rezne hrubšie zvolíme hlbšiu panvicu. Na záver nezabudnime vybrať z rezňov špáradlá.
-
6
Uvaríme zemiaky, a spravíme z nich kašu.
-
7
Podávame so zeleninou a zemiakovou kašou.
Diskusia k receptu