Tento recept mal byt na grilovanie ale grill sa rozpadol... takze sa robilo v trube. Podla tohto vzoru - skoro .http://hilahcooking.com/bbq-beef-ribs/
príprava
na 120 °C
Suroviny
1,5 kg |
|
Suchá marináda: | |
2 lyžice |
|
1 lyžička |
|
1 lyžička |
|
1 lyžička |
|
BBQ omáčka: | |
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
1 šálka |
|
2 lyžice |
|
2 lyžice |
|
2 lyžice (apple cider vinegar) |
|
2 lyžice |
|
1 lyžica |
|
1 lyžica |
|
podľa chute (štipľavá paprika) |
|
1 lyžica |
|
Postup
-
1
Rebra si dame masiarom narezat na velkost co sa nam zmesti do truby, poriade poumivame osusime a zo vsetkych stran stedro zasypeme - ponatierame suchou marinadou aj kosti a poriadne zabalime - uzavrieme do dvojitej aluminovej folie. Dame do predohriatej truby na plech na 120 C - NEOTVARAME ....4 hodiny.
- 2
Po ovorenie by masa malo volne odpadavat od kosti. Na masle si dame oprazit na drobno posekanu cibulu a cesnak, popridavame vsetky suroviny podla chute dakdo ma rad sladsiu dakdo zase stiplavejsiu, na malom plameni povarime miesame 15- 20 minut. Pripravime si stetku a vsetko aj upecene kosti zo vsetkych stran stedro ponatierame pripravenou BBQ omackou a dame pod grill zapiect - tak na 10 minut. vyberieme nechame trochu vychladnut a naporcujeme. Dobru chut
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu