Komentáre k receptu:
  • eviana - fotkaeviana 17. februára 2014 o 21:04

    @paploska , krásne si navarila, super zvolená príloha k jemnému teľaciemu mäsku, nádherné foto, chválim :) 5*
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarcaterina 17. februára 2014 o 21:34

    casto kukam v obchode na taketo predpripravene pekne pliecko. Pekny recept, vyskusam ;)
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 17. februára 2014 o 21:45

    krásne jedlo a iste aj chutné...)
    @zareaguj
  • mariamka - fotkamariamka 17. februára 2014 o 22:04

    feniklove semienka prijemne vonaju,, v caji, medovnikoch, ale do masa ?? :) zaujimave, aj ten sposob pecenia, velmi inspirativne, foto nema chybu! 5*
    @zareaguj
  • radox1 - fotkaradox1 18. februára 2014 o 08:49

  • julica - fotkajulica 18. februára 2014 o 10:03

    Prečo sa pečie ten kuskus?
    @zareaguj
  • paploska - fotkapaploska 18. februára 2014 o 10:27

    @eviana ďakujem, už sa mi naštartoval foťák, tak som sa mohla realizovať :-) @caterina to pliecko chutí viac môjmu manželovi, je to mastnejšie mäso, ja by som brala asi skôr karé. ale nie som bežný stravník, mám rada chudé a skôr zeleninové jedlá :-) @izabella929 :-) ďakujem :-) @mariamka je to dosť divná kombinácia a perfektne voňala. minule som ich dávala aj do jednej polievky tu z varechy a boli super. @radox1 teším sa :-) @julica keď ho zaleješ vriacim nálevom, tak ešte nie je celkom hotový. v rúre v pare pod alobalom dôjde a bude pekne nadýchaný a chutiť bude maslovo.
    @zareaguj
  • frezia - fotkafrezia 18. februára 2014 o 10:31

    Velmi pekny recept, coskoro ho vyskusam. Dakujem.
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 18. februára 2014 o 10:32

    nádhera, teľacie som ešte nepiekla, ale keď vidím tvoj recept, tak ma to láka. Škoda, že teľacie je take drahé, nuž ale raz za čas, prečo nie. Občas som ho kupovala keď boli deti malé, čo by pre ne človek neurobil :-)
    @zareaguj
  • julica - fotkajulica 18. februára 2014 o 11:05

    No prave ja ho len zalievam a napari sa prikryty tanierom do troch minut, predtym ho premiesam s olivovym olejom. Ale asi je rozdiel v tom, ze ho nepodavam suchy, ale poliaty horucou "polievkou" z tajine, dojde s jedlom.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 18. februára 2014 o 11:10

    krásne a jemné jedlo so správnymi ingredianciami.
    5*****
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 18. februára 2014 o 11:10

    a to uz mas len aku premudrelu ruru? :-) parada, ale ja nebudem mat spinavy rost, lebo mam grilovaci pekac, co ma svoj rost :-), len ja kuskus ee, no ale to masisko vyskusam
    @zareaguj
  • paploska - fotkapaploska 18. februára 2014 o 12:10

    @julica nemám bohvieaké skúsenosti s kuskusom, no môže to byť tým.. @pusta dík :-)
    @zareaguj
  • paploska - fotkapaploska 18. februára 2014 o 12:12

    @afataga ja tú moju rúru milujem :-) (moja úchylka ) a pekáč si určite kúpim aj ja, lebo to umývanie - nič moc.
    @zareaguj
  • paploska - fotkapaploska 18. februára 2014 o 12:15

    @frezia ďakujem, nech chutí @tiginko ani ja ho nekupujem často, ale padlo mi do oka :-) pliecko nekupujem vôbec a tak som nečakala, že bude mastnejšie...a veru bolo.
    @zareaguj
  • elixir - fotkaelixir 18. februára 2014 o 12:24

    ten maslový kuskus musí byť výborný.. musím vyskúšať :)
    @zareaguj
  • jerica - fotkajerica 18. februára 2014 o 20:10

    vynikajúce, vynikajúce, ........mäsko ako perinka, v momente by som sa nechala ponúknuť, k tomu cviklu s chrenom, stačil by chleba:-)
    Ja tiež viažem do rolky , hlavne pri krájaní to nemá chybu :-)
    @zareaguj
  • paploska - fotkapaploska 18. februára 2014 o 20:26

    @jerica si zlatá a veruže by sa k tomu aj cvikla hodila :-)
    @zareaguj
  • lyali - fotkalyali 19. februára 2014 o 11:02

    @paploska , veľmi pekný recept :-) fenikel tu môže byť veľmi zaujímavý :-) pekáčik s roštom mám, @afataga , dobrý nápad :-) budem sa tešiť na zeleninu pod mäskom :-) aj dopečenie kuskusu sa mi páči :-) KK :-)
    @zareaguj
  • paploska - fotkapaploska 19. februára 2014 o 21:49

    @lyali teším sa na foto :-)
    @zareaguj
  • mesiar50 - fotkamesiar50 20. februára 2014 o 18:03

    Pripravila si výborne vyzerajúce a gustiózne jedlo.
    @zareaguj
  • havino - fotkahavino 20. februára 2014 o 19:05

    veľmi pekný recept, fenikel tiež pre mňa niečo nové na mäso, pekáč s roštom mám tiež, teľacie pliecko u nás nedostať, len stehno predávajú, z času na čas kúpim, ale pozriem na masodomov, tam majú určite, svoju rúričku tiež milujem, má pol roka, mám v nej kadečo prekadečo nové, čo som predtým nemala, ale že funkcia teľacie mäso? aká značka ak sa môžem spýtať? nech som múdrejšia zas
    @zareaguj
  • paploska - fotkapaploska 23. februára 2014 o 13:11

    @mesiar50 ďakujem pekne :-) @havino pokojne to môžeš spraviť aj z bežného bravčového mäsa (ja kupujem len stehno a karé, pliecko nie, tam dostávajú zvieratá všetky injekcie....) a moja rúra je aeg :-) má 4 roky, ale vtedy to bola tá naj od AEG. manžel sa smial, že či využijem, ale využívam a až sa nesmeje :-)) a pýtať sa vždy môžeš :-)
    @zareaguj
  • kakao - fotkakakao 23. februára 2014 o 18:37

    @paploska : Bravčové pliecko nekupuješ, ale teľacie si použila, čo myslíš, kam dostávajú injekcie teľatá???
    @zareaguj
  • paploska - fotkapaploska 24. februára 2014 o 19:30

    @kakao výnimky potvrdzujú pravidlá :-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist