/ 79. stránka receptov

  • Recept bez obrázku

    Protidepresívna pomazánka

    Depresia je moderné svinstvo. Horšie ako svinská chrípka. Nehrám sa na WHO zo Ženevy, ale viem o tom, chvalabohu nie z vlastnej skúsenosti, svoje. Preto vám ponúkam liek.

  • Šťouchané zemiaky

    Šťouchané zemiaky

    Zemiaková príloha podľa českej kuchyne.

  • Pečené bravčové mäso

    Pečené bravčové mäso

    Veľmi chutné jedlo, ktorého inšpiráciu sme našli v susednej Českej republike.

  • Tatársky biftek

    Tatársky biftek

    Vynikajúce, aj keď pre niekoho nie veľmi lákavé jedlo - najmä ak má negatívny postoj ku konzumácii tepelne neupraveného mäsa. Všetkým ostatným však vrelo odporúčame.

  • Amur po staročesky

    Amur po staročesky

    Manžel doniesol čerstvého amura a nevedela som čo s ním. Tak som skúsila jeden recept na kapra a vyšlo to!

  • Makovec

    Makovec

    ... vynikajúci ľahký koláč.

  • Zemiakové placky bez tuku

    Zemiakové placky bez tuku

    ... tento recept mám rada, pretože je jednoduchý a dá sa spraviť aj keď chladnička zíva prázdnotou... a tá vôňa!!!hmmmmm

  • Recept bez obrázku

    Kura s nivou a smotanou

    Ďalší s televíznych receptov. Na TV Prima pred deviatimi rokmi. Už si nepamätám, kto ho ponúkal. Kašľať však na hententity celebrity. Rozhodujúce je kura s nivou a smotanou. Jednoduchý recept pre začiatočníkov a...

  • Recept bez obrázku

    BB metrový zákusok

    Recept jsem získala od mé sestřenice Gábiny, hned napoprvé se podařil, snad jen to, že jsem jej dělala v létě a bylo teda doooost teplo, tak se mi krém trošičku topil pod rukama, ale...

  • Moravské koláče

    Moravské koláče

    Majolku vymícháme se žloutky, olejem a cukrem. Zasypeme moukou se solí, na kterou nalijeme kvásek a vypracujeme těsto. Těsto se nenechává kynout, hned lžící odkrajujeme bochánky ( z této dávky 30). Z kousků...

  • Recept bez obrázku

    Zelerová polievka

    Polievku uvarím zhruba za pol hodiny. Je to sýte jedlo a dostalo sa ku mne zo zahraničia. Pravda, ja som ho trochu vylepšila. Najlepšia je na druhý deň. Varím ju teda deň vopred, keď...

  • Recept bez obrázku

    Bylinkové kura

    Tento recept je z mojej vlastnej hlavičky, pretože veľmi rada zbieraj bylinky a preto ich používam veľmi často do jedál. Celá moja rodinka má rada bylinky, takže toto kuriatko pripravujem veľmi často!!! Je to mňam, mňam, mňamňo!!!!!!!!!!!!

  • Recept bez obrázku

    Novotného marhule v rožkoch

    Je dobré, ak sa vám pri pozeraní rôznych tv cooking šouiek nelení a zapíšete si, na čo sa práve pozeráte. Hlavne ak ide o jednoduchý recept. Tento dezert som odpísal od Petra Novotného, keď...

  • Recept bez obrázku

    Valašská falošná zabíjačková polievka

    Som presvedčený, že aj vegetariáni by sa radi zúčastnili na pôžitkoch, ktoré poskytujú zabíjačkové jedlá. Keďže im to však svedomie a črevná flóra nedovolí, ponúkam im riešenie. Je až z Valašského kráľovstva Bolka Polívku...

  • Recept bez obrázku

    Námornícky guláš

    Na masti rýchlo opečieme na kocky pokrájané mäso a slaninku. Potom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľku a koreňovú zeleninu, podlejeme vývarom, pridáme všetky koreniny a dusíme za občasného premiešania kým mäso nie je polomäkké.

  • Recept bez obrázku

    Pečené hrušky s orechami

    Tento recept mám od svojej babičky. Keď mala na zimu uskladnené hrušky, tak ho robila na Vianoce. Dnes nie je problém zohnať hrušky aj 24. decembra. Tak tento dezert v našej rodine robí...

  • Údené karé obalené v lieskových orieškoch

    Údené karé obalené v lieskových orieškoch

    Údené mäso umyjeme a dáme variť asi 10-15 minút do vriacej vody do tlakového hrnca. Potom vyberieme.

  • Recept bez obrázku

    Falošná hubová sviečková

    Na masle upražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané huby, posolíme a restujeme, kým pustia šťavu.

  • Sviečková na smotane

    Sviečková na smotane

    Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre 4 osoby)

  • Lievance s lekvárom a kyslou smotanou

    Lievance s lekvárom a kyslou smotanou

    Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre 4 osoby)

TV Varecha TV Varecha logo
Inšpirácie z nových receptov
TOPlist