Údené karé obalené v lieskových orieškoch

redakcia - fotkaredakcia, 18. septembra 2009
Údené karé obalené v lieskových orieškoch
Foto: Pravda
180 minút
na 15-20 °C

Suroviny

200 g
100 g
200 g
5 PL
3 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Údené mäso umyjeme a dáme variť asi 10-15 minút do vriacej vody do tlakového hrnca. Potom vyberieme.

  2. 2

    Medzitým si nakrájame sendvič (pečivo) na malé kocky, navlhčíme mliekom a potom vytlačíme. pridáme nasekané lieskové oriešky, nasekanú petržlenovú vňať, vajcia a podľa chuti soľ.

  3. 3

    Premiešame. Pripravenú zmes dobre natlačíme na uvarené karé a dáme zapiecť do rúry na 180 stupňov asi na 15-20 minút.

  4. 4

    Hotové podávame teplé so zemiakovou kašou alebo na studeno s rôznymi šalátmi.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre