Som presvedčený, že aj vegetariáni by sa radi zúčastnili na pôžitkoch, ktoré poskytujú zabíjačkové jedlá. Keďže im to však svedomie a črevná flóra nedovolí, Zobraziť celý popisSom presvedčený, že aj vegetariáni by sa radi zúčastnili na pôžitkoch, ktoré poskytujú zabíjačkové jedlá. Keďže im to však svedomie a črevná flóra nedovolí, ponúkam im riešenie. Je až z Valašského kráľovstva Bolka Polívku a patrí medzi tamojšie vyhlásené
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krúpy namočíme cez noc a uvaríme vo vode. Zvlášť uvaríme šošovicu a prepasírujeme. Pretlak zmiešame s varenými krúpami a necháme prejsť varom.
- 2
Osolíme, ochutíme korením a majoránkou a dochutíme cesnakom. Omastíme masťou alebo rozpustenou slaninou. Stop! Panenka skákava, skoro som vyvraždil vegetariánsku časť ľudstva! Samozrejme, že vegetariáni použijú rastlinný olej!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu