Foto: Matus113
Vynikajúce, aj keď pre niekoho nie veľmi lákavé jedlo - najmä ak má negatívny postoj ku konzumácii tepelne neupraveného mäsa. Všetkým ostatným však vrelo Zobraziť celý popisVynikajúce, aj keď pre niekoho nie veľmi lákavé jedlo - najmä ak má negatívny postoj ku konzumácii tepelne neupraveného mäsa. Všetkým ostatným však vrelo odporúčame.
porcie
príprava
Postup
-
1
Umyjeme pekný kúsok hovädzej sviečkovej. Mäso naškriabeme.
- 2
Nakrájame si na jemno cibuľku, pridáme do mäsa. Pridáme ďalej polievkovú lyžicu horčice, lyžicu kečupu, čierne korenie, lyžicu worchesterovej omáčky, surové žĺtko a trocha červenej sladkej papriky a podľa chuti čili.
- 3
Všetko zmiešame. Nesolíme! Podávame na hrianke s cesnakom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
zaruči či ten Helmans je lepši ako nejaky z Coopu?Značka neni
zarukou kvality!!!!
na 170 C cca 4 minúty. Alebo na salamandry par sekúnd s každej strany. Podavajte cesnakové pureé na porcelanovej lyžičke tanier môžme ozdobiť velkými kvapkami olivového oleje do ktorího v strede každej kvapky pridáme bodku z Balsamico Redukcie alebo Sójovej omáčky s medom ktorú sme redukovali na 25 %.
Potom sa ukáže tatarák ako luxusná záležitosť. Enjoy...
samozrejme, že základ musí zostať a nič sa nestane ak si už podľa svojej chuti prispôsobí každý sám sebe, nemôžeme niekomu vnucovať napr. sardelovú pastu keď ju neznáša. Ja si na radu hygieničky, ktorá tiež miluje tatarák vždy mäso pár dní vymrazím a potom si ho pripravím a vyjedám, neskutočná lahôdka.....