Protidepresívna pomazánka

zemo - fotkazemo, 19. novembra 2009

Depresia je moderné svinstvo. Horšie ako svinská chrípka. Nehrám sa na WHO zo Ženevy, ale viem o tom, chvalabohu nie z vlastnej skúsenosti, svoje. Zobraziť celý popisDepresia je moderné svinstvo. Horšie ako svinská chrípka. Nehrám sa na WHO zo Ženevy, ale viem o tom, chvalabohu nie z vlastnej skúsenosti, svoje. Preto vám ponúkam liek.

20 minút
príprava

Suroviny

1/4 hlavičky
1 ks
3 strúčiky
200 g
4 PL
2 PL
1/2 KL
1/2 KL




Postup

  1. 1

    Zeler, mrkvu a syr najemno nastrúhame a pokvapkáme citrónovou šťavou.

  2. 2

    Pridáme prelisovaný cesnak, cukor, soľ a spojíme majonézou a bielym jogurtom alebo s kyslou smotanou. Dobre premiešame a podávame najlepšie na hrianke.

Diskusia k receptu

adamka
robievam niečo podobné, ale miesto majolky používan nátierkové maslo
zemo
Túto diskusiu už niekto nemenovaný, a teda odvážny, pod prezývkou laikcenzorom začal asi pred dvomi mesiacmi a odniesla si to istá kuchárôčka. Oná bezpohlavná osoba, lebo neverím, že je to žena z Ukrajiny, z takých fórov som vyrástol v PO SZM, je na pomazánky vysadený. Takže dávam dôrazne ruku do pozoru a odporúčam laikcenzorovi venovať sa profesionálne vlastnému hrncu, a nie pomýlenej snahe o poslovečovanie nepotrebného. Na to máme Maďariča a jeho jazykových pandúrov! Tí nech si triafajú kladivo do klinčeka. Varecha.sk je o porozumení a varení, gŕŕŕŕ :(
brigita
Robím niečo podobné ale nedávala som tam zeler, skúsim ale určite to vylepší chuť. Používam to aj pri robení chebíčkov namiesto masla.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia