Komentáre k receptu:
  • pivonka - fotkaPivonka 11. januára 2018 o 12:24

    Recept sa mi páči. Tiež som plnila kuracie prsia šampiňonmi alebo kuracou pečeňou, nabudúce to skombinujem. Kuraciu pečeň ale v priebehu varenia oddávna solím a nikdy nestvrdla. U pečene z iného zvieraťa by som to neriskovala.
    @zareaguj
     1x podravka
  • používateľ nemá avatarBandolina 11. januára 2018 o 12:37

    super to vyzera a neposobi to ani nejak komplikovane na pripravu. supnem si ho medzi recepty a snad raz vyskusam
    @zareaguj
     1x podravka


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist