Kuracie prsia
Kuracie prsia

Kuracie prsia Čínska fúzia fotorecept

2010 - bez fotky2010, 25. apríla 2018
Kuracie prsia Čínska fúzia (fotorecept)
Foto: 2010

Taký jednoduchý čínsky postup, ale s európskymi surovinami.

15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1
1 PL
2 PL
4 strúčiky
1 hrsť
2 ks
4 PL
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrajame na mensie kusky - kocky

    Kuracie prsia Čínska fúzia (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Nakrajane prsia ochutime, ja som mal oregano a tymian, plus sol, korenie.

    Kuracie prsia Čínska fúzia (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Prsia pomucime premiesame a odlozime na 15 minut na bok.

    Kuracie prsia Čínska fúzia (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pripravime si parmezan, maso, cesnak, petrzlenovu vnat a jarnu cibulku.

    Kuracie prsia Čínska fúzia (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Cesnak nakrajame na drobno, tak isto petrzlenovu vnat a jarnu cibulku a nastruhame parmezan.

    Kuracie prsia Čínska fúzia (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Na oleji na panvici oprazime kuracie kusky do zlatista.

    Kuracie prsia Čínska fúzia (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Kusky vyberieme z panvice. Vlozime 3 - 4 kusky masla. Pridame na drobno nakrajany cesnak a zlahka oprazime, pridame petrzlenovu vnat a jarnu cibulku, premiesame vlozime kuracie kusky a posypeme parmezanon a 1- 2 minuty nechame zapiect - premiesavame. Hotovo. Fotku nemam musel by som byt akrobat fotit tento bleskovy postup.

Diskusia k receptu

2010
Isiel som pridat recept na pecene kuracie stvrky , ale vidim ze je tu uz novy podobny tak netreba.
Rozdiel je len vela zeleniny, ( kukurica, zlata cvikla, sladke zemiaky, tekvica, zemiaky, vela cesnaku,chilli, citronova stava) ale malo oleja a bez slaniny a nakoniec petrzlenova vnat.




2010
Kuracie sote zmizlo pod tlakom komentarov...
Aj ja som robil vcera este horsiu verziu,- vela ludi a malo masa. Takze kurca hotove grilovane zo supermarketu. Nadlozene mrazenou zeleninou podliate cinskym vinom, sojovou omackou, ochutene cinskou verziou vegety, kuraci praskovy msg bujon zahusteny skrobom.