Komentáre k receptu:
  • rubyrom - fotkaRubyrom 6. januára 2019 o 12:00

    Super recept, ukládám si ho a vyzkouším, děkuji.
    @zareaguj
     1x terinka55
  • používateľ nemá avatarBabka123 6. januára 2019 o 12:12

    Krásne koláčiky, pekne si sa s nimi pohrala - výsledok 100 percentná dobrota.
    @zareaguj
  • pivonka - fotkaPivonka 6. januára 2019 o 12:17

    Čezminka, kedy to ty všetko napečieš? Chcela by som to všetko vyskúšať, lebo tvoje koláčiky sú lákavé, ale nestíham!
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 6. januára 2019 o 13:12

    @Rubyrom @Babka123 dakujem pekne za nahliadnutie a milé slová! Som rada,ze sa receptík páči :-) @Pivonka :-))) no varit/piecť niečo musím.Den čo deň,stále niečo iné :-) Jest treba,hladoši sú doma :-)) Prajem vsetkým pekný den!
    @zareaguj
     1x terinka55
  • používateľ nemá avatarMahreb 6. januára 2019 o 13:14

    Ze stejného těsta a stejným způsobem pekla moje kamarádka z Makedonie. jenom rozdělila na 3 díly, dala na celý plech, po 3 vrstvách a plnila balkánským sýrem nebo zelím. spodní placku vytáhla až na vrch plechu, a vrchní s ní nakonec spojila. Říkala tomu börek. Dobrůtka.
    @zareaguj
     1x terinka55
  • používateľ nemá avatarMotyka 6. januára 2019 o 14:12

    @Cesminaz - ja tiež nechápem kedy to všetko stíhaš? Len nechápavo krútim hlavou. Si neskutočne šikovná. Obdivujem takéto žienky, v duchu závidím, ale v dobrom. A zároveň vyprosujem Ti dobré zdravie, pretože ženy ako Ty sú pokladom pre naše rodiny.
    Tento recept je ako stvorený pre našu "sešlosť". Určite urobím. Vďaka za recept.
    @zareaguj
  • terinka55 - fotkaTerinka55 6. januára 2019 o 14:15

    Paráda, len si prisadnúť. Obetavé si Ty dievča.
    @zareaguj
     1x motyka
  • klukodvody - fotkaKlukodvody 6. januára 2019 o 14:48

    Tak jak jinak. Otevřu si kuchařku speciál @Cesminaz a vložím. No a zase je co dělat. Srdečně zdravíme a krásný mrazivý den alespoň u nás a k tomu fouká ledovec.
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 6. januára 2019 o 17:44

    @Cesminaz , ty si žienka šikovná, čo je nám dávno jasné, ale ja by som ťa ešte pozdvihla na odborníčku na kysnuté cestá, udávaš síce váhu surovín, ale asi len pre nás, lebo pochybujem, že ty to vážiš, iste máš všetko " v oku" ako sa hovorí, po toľkých rokoch pečenia koláčov z kysnutého cesta, tak sa ti aj tak krásne všetko vydarí. Takže ti prajem, aby to tak bolo aj naďalej a verím, že tu uvidíme ešte veľa tvojich chutných "výtvorov".
    @zareaguj
  • mitzy - fotkaMitzy 6. januára 2019 o 18:28

  • izabella929 - fotkaIzabella929 6. januára 2019 o 19:05

    @cesminaz , nádherná práca a chuť určite na jednotku s hviezdnou oblohou.-)
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • jack - fotkaJack 6. januára 2019 o 19:37

    Ta to riadna paradzina;-) Ukladám.Vyzerajú lákavo.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 7. januára 2019 o 07:42

    @Mahreb verím ti,ze bol výborný :-) Aj ja tu mám niekolko börekov,aj z kysnutého cesta a aj z toho klasického tenkého bez kvasníc :-) Börek je naozaj na vela spôsobov. @Motyka zlatá,dakujem krásne za tvoje pekné slová :-) Teším sa,ze moje recepty využívaš! Pozdravujem. @Terinka55 @Mitzy @Izabelka @Jack dakujem vám za nahliadnutie a vase milé komenty :-) @Klukodvody :-)) to si ma potešil ,ze si takto odkladáš,aj som sa pousmiala :-) U nás je len -1 ale sneh žiadny,ten čo pred pár dňami krásne napadal,sa aj roztopil :-( Milá @Evanaaa :-))) dakujem ti krásne za tvoje ohodnotenie :-) potešilo,ale odborníčka hádam este nie som,ved vzdy sa je čo učit :-) Roky robia prax a to sa pravdaze odzrkadlí aj na výtvore :-) A ked to niekto robí s láskou,tak duplom ;-)) S tym vážením máš tak trocha pravdu,ked pečiem pre nás doma,tak raz vážim,raz nie :-) Ale ked chcem dat niečo sem na Varechu,tak musím vsetko odvážit a aj tekutiny presne odmerat :-) Trvá mi to taký čas dlhšie,ale ani to ma neodradí a určite sem dám ešte mnoho dobrých pečív ;-P Prajem ti pekný den a vsetko dobré v novom roku!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 7. januára 2019 o 13:04

    Další povedené kysnuté dílo, tentokrát na slano. Krásná práce jak s těstem, tak s receptem - který je dokonale popsán a samotné "buchtičky" jsou nadýchané, zlatavé a v puse se samy rozplynou. Kdo umí, ten umí! Velké děkuji za všechny tvé recepty, jsou super a plné lásky.
    @zareaguj
     1x kvakac
  • používateľ nemá avatarZinnajdha 7. januára 2019 o 14:13

    ja už len skromne podotknem, že by som ich rada ochutnala.
    @zareaguj
  • honestka007 - fotkaHonestka007 7. januára 2019 o 19:30

    mila @Cesminaz :
    Varechu si obohatila velmi pouzitelnymi a vydarenymi receptami, k comu zelam dalsie uspechy. nechala som ti odkaz na:
    » varecha.pravda.sk/magazin/varecha-sk-vam-praje-stastny-no...


    Verim, ze "Obliz" prst" zakusok tu vydareny predvedies zakratko...
    hanka
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 8. januára 2019 o 18:40

    Parádny receptík určite vyskúšam.
    @zareaguj
  • macka78 - fotkaMacka78 8. januára 2019 o 19:45

  • cesminaz - fotkaCesminaz 9. januára 2019 o 10:00

    @Haji @Zinnajdha @Macka78 @Sonulienka dakujem vam pekne za milé slová :-) @Honestka dakujem pekne za milé prianie :-) Tvoj odkaz som uz čítala a aj ti odpísala! Pekný den vsetkým.
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatarKucharocka123 16. januára 2019 o 17:35

    Milá @Cesminaz , tvoje recepty sú veľmi zaujímavé. Sledujem všetky, tak ako ich postupne pridávaš. V každom nájdem vždy niečo nové, čo je pre mňa inšpiráciou. Rada sa poučím. Tento recept je tiež vydarený. Ďakujem.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • frezia68 - fotkaFrezia68 20. januára 2019 o 16:57

    @Cesminas : Aká krása.......ozaj už sem chodím len sporadicky,lebo variť pre jednu osobu a ešte bezlepkové mi už neprináša takú radosť a recepty už mám zväčša v hlave.Ale ak nakuknem a vidím Tvoje recepty,tak to je koncert pre chuťové receptory a vtedy ľutujem,že takú krásu z bezlepkovej múky nenapečiem .Vždy som Tvoju prácu,aj krásne fotky obdivovala.Si prínosom pre Varechu,lebo prinášaš nové recepty,aspoň pre mňa neznáme :-).
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • 45678 - fotka45678 24. januára 2019 o 18:07

    @Cezminas , tvoje kysnuté cesto je proste Top, chcem sa Ťa však opýtať, slovo pogaca znamená niečo ako u nás ,z kysnutého cesta?...lebo si už mala taký názov a boli úplne iné koláče:-) dokonca som videla aj na nete tento názov a recepty sú odlišné.
    Zajtra urobím podľa teba tieto pogaca,plnka bude bryndzová, myslíš,že môže byť? Ďakujem.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • cesminaz - fotkaCesminaz 24. januára 2019 o 19:55

    @Kucharocka123 :-) dakujem,si milá a si ma svojim komentíkom veru aj potešila :-) Som rada,ze sa ti recepty páčia. @Frezia milá,dakujem za tvoje pekné slová :-) No s bezlepkovou je isto ťažko vypekať,ale čo už,ked človek musí-tak musí :-/ Ale velmi sa teším,že aspon ku mne nakukneš ;-P Pozdravujem! @45678 vieš slovo "Poača" znamená vlastne kysnuté pečivo.A na 95% je to vždy slané pečivo,a to plnené,alebo neplnené.Ja tu mám viacero receptov na poača a všetky sú slané :-) S našimi slovenskými "pogáčmi" to nemá vela spoločné. Ale vlastne Turci by aj na tie povedali poača :-)) Na sladké kysnuté pečivo majú dva najčastejšie názvy a to "Ačma" alebo "čörek" :-) Ale ako píšeš,ludia a recepty sú odlišné a názvy fakt už niekedy domiešané :-) To ako ked niekto povie "slaný koláč" :-) Budem velmi rada ak vyskúšaš a dúfam,že dáš aspon vediet ako chutilo :-) Bryndzové budú isto tiež výborné,každý si ich može naplnit svojím oblúbeným syrom :-) Pekný večer prajem!
    @zareaguj
  • 45678 - fotka45678 25. januára 2019 o 06:44

    @Cesminaz (24.1.2019 19:55)

    Ďakujem za vysvetlenie:-) určite dám vedieť,hoci už dopredu viem že Tvoje recepty sú zárukou kvality:-)
    @zareaguj
  • 45678 - fotka45678 25. januára 2019 o 10:43

    @45678 (24.1.2019 18:07)

    Už idú do rúry:-)


    @zareaguj
     2x haji, cesminaz
  • 45678 - fotka45678 25. januára 2019 o 11:16

    @45678 (24.1.2019 18:07)

    X


    @zareaguj
     2x haji, cesminaz
  • cesminaz - fotkaCesminaz 1. februára 2019 o 21:42

    @45678 (25.1.2019 11:16)

    No veru pekne sa ti podarili milá @45678 ;-) a dúfam,ze aj chutili! Vdaka za odozvu s fotkami :-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist