Komentáre k receptu:
  • patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs 24. októbra 2015 o 15:23

    Veľmi sa mi to pozdáva rozhodne to skúsim. Máš u mňa 5* a ukladám.
    @zareaguj
  • sandriw - fotkasandriw 24. októbra 2015 o 15:36

    @patroveckypitrs : To som rada. Naozaj sa to skúsiť oplatí. A odporúčam kúpiť nejaké lepšie curry, najlepšie v oddelení so exotickými potravinami ;)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarjozka2 24. októbra 2015 o 18:24

    O takom som ani nepocula,stoji za vyskusanie,krasna prezentacia.5
    @zareaguj
  • sandriw - fotkasandriw 24. októbra 2015 o 19:16

    @jozka2 : Ďakujem :) Nuž, Japonsko je krajina mnohých chutí, ktorá s veľkou obľubou nasáva podnety z okolia a potom ich pretransformuje do neuveriteľných podôb. Gastronómiu nevynímajúc ;)
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 24. októbra 2015 o 20:08

    ozaj zaujimave, asi by mi to chutilo, v japonskej kuchyni sa vobec nevyznam, tak snad vyskusam
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 24. októbra 2015 o 21:04

  • používateľ nemá avatarsonja 25. októbra 2015 o 06:51

    Tak tento recept sa mi velmi paci ,dakujem ukladam do k.k.
    @zareaguj
  • mesiar50 - fotkamesiar50 25. októbra 2015 o 18:48

    Veľmi pekne a chutne pripravené jedlo.
    @zareaguj
  • torticka - fotkatorticka 26. októbra 2015 o 16:41

    Uz som si ho ulozila. Krasne naservirovane. Receptik je taky zvlastny s tou cokoladou.
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 29. novembra 2015 o 14:59

    tento tvoj rcp mi skoro nedal spavat :-), tak ho dnes vyskusala a musim povedat, ze vyyyborne, aj ked som asi nikdy ziadne japonske jedlo nejedla, co aj moze byt vyhoda, lebo neviem, ako ma chutit :-), urobila som male zmeny: zemiak som nedala, lebo som nechcela dusit kuracie prsia, vody som dala menej, asi 200 ml, nechcela som, aby to plavalo v omacke, dala som aj 2 chilli, miesto kari korenia som dala kurkumu a posledna zmena bola z donutenia, nezohnala som garam masalu, tak som kupila tandoori masalu, myslim, ze to je podobne zlozenia, len som sa nevedela dosolit, lebo je to trochu sladkaste, isto zas niekedy urobim, neskor skusim pridat foto, teraz mi to zas blbne
    @zareaguj
  • janger - fotkajanger 29. novembra 2015 o 15:41

    @afataga , co to stvaras ;-)))?
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 29. novembra 2015 o 17:52

    @janger snazila som sa pridat foto, ale marna snaha, poprosila som redakciu o vymazanie tych nepodarkov :-)
    @zareaguj
  • janger - fotkajanger 29. novembra 2015 o 18:00

    @afataga , ved som videla....najprv sa aj fotka ukazala (velmi pekna) a potom hned zmizla. Dalsia a zase zmizla... Mna moze natiahnut, ked sa mi tak nedari ;-).
    @zareaguj
  • zuzanka1367 - fotkazuzanka1367 29. novembra 2015 o 18:02

    A imgur nefunguje?
    @zareaguj
  • sandriw - fotkasandriw 29. novembra 2015 o 18:03

    @afataga : ma to zaplavuje emailmi :D Ale som rada, že recept chutil, hoci aj po toľkých zmenách. Ale o tom to predsa je, skúšať a experimentovať :D Teším sa na foto, ak sa niekedy podarí ;) Ja som to zhodou okolností opäť varila včera. Mala som ešte v mrazáku bujón a dostala som tip, že je to dobré aj ak vymeníme jablko sa paradajky, tak som to chcela vyskúšať. Úprimne, sa jablkom mi to chuti viac. Ale môže to byť aj sila zvyku :) Ja osobne mám v tom zemiaky rada a tentokrát som pridala aj hrášok. Mňamka ako vždy :)
    @zareaguj
  • sandriw - fotkasandriw 29. novembra 2015 o 18:06

    Inak, ďakujem aj ostatným, za príjemnú odozvu, vážim si každé milé slovo a ospravedlňujem sa, že som poďakovať doteraz nestíhala :)
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 29. novembra 2015 o 19:28

    druhy pokus:



    a druha mi zas nejde, imgur ma dnes den blbec
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 29. novembra 2015 o 19:30

  • afataga - fotkaafataga 5. júna 2016 o 16:26

    tak som sa dnes vratila k tvojmu rcp, zamiak som zas nedala a robila som z morcacich prs, vyborne to je, sme si posmakli, nefotila som, vyzeralo to zas tak isto, ake prekvapenie ze? :-), ale chilli som dala viac ako minule, aby som vyvazila tu sladkost
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhavla 24. februára 2017 o 01:22

    ďakujem za výborný recept. Dnes som ho robila a všetkým chutilo. Nemala som kyslé jablko, tak som tam dala trošku balsamikového octu. Určite to budem varievať. Ešte raz ďakujem a mám v pláne vyskúšať aj ďalšie tvoje recepty. Zatiaľ čakajú v mojej KK.
    @zareaguj
  • sandriw - fotkasandriw 24. februára 2017 o 10:04

    @Havla (24.2.2017 01:22)

    Hehe, ani sa nedivím, že chutilo. U mňa je to návyková záležitosť a po nejakom čase si to musím uvariť, inak by sa mi to tom možno aj snívať začalo. Raz sa mi to stalo so sushi :D Je to proste mňaaaaaam... A práve aj ja to plánujem variť teraz cez víkend :D Och, práve zisťujem, že som to tu na vareche dosť zanedbávala, keďže sa tak trocha presúvam do komerčnej scény, ale na mojom FB blogu je kopa nových receptov ;) Inak, aj ocot je celkom fajn náhrada :P Konkrétne tento recept je taký základ, z ktorého sa dá vychádzať a upravovať podľa vlastnej chuti. Nedávno som robila vegetariánsku verziu a miesto mäsa použila cícer (pre zachovanie prítomnosti proteínov) :)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist