Hubové rizoto s parmezánom
Roman Bírešík, Marek Cibuľka, Juraj Slávik
z reštaurácie Na panvici v Piešťanoch, 23. októbra 2020
z reštaurácie Na panvici v Piešťanoch, 23. októbra 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na oleji orestujeme nakrájanú šalotku, pridáme arborio ryžu a opražíme. Pridáme soľ, korenie a prilejeme víno. Zalejeme zeleninovým vývarom tak, aby bol 1 cm nad ryžou a varíme domäkka.
- 2
V panvičke orestujeme na oleji nakrájanú šalotku. Po orestovaní pridáme pokrájané huby a opečieme. Prilejeme vodu a povaríme. Po uvarení pridáme hotovú ryžu.
- 3
Na záver dochutíme soľou, korením a posekanou vňaťou a primiešame studené maslo a strúhaný parmezán.
Tiež hubové rizoto:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu