Haute couture toast

leerdammer - fotkaleerdammer, 22. júna 2015

Suroviny

1. toast s tatarákom:
1 plátok
1 plátok
50 g
1 PL
2. toast s tatarákom z cvikly:
1 plátok
1 plátok
1 ks
20 g
 domáca
 domáci
3. toast s krevetami:
1 plátok
1 plátok
4 ks
1 strúčik
1 ČL
1 ČL
1 ČL
15 g
 hrsť




Postup

  1. 1

    Z toastu si vykrojíme vykrajovačkou koliesko, to opečieme v rúre či hriankovači, a pozdĺžne rozkrojíme napoly. Tým vzniknú 2 tenké kolieska. Vložíme medzi ne plátok syra Special Toast, priklopíme k sebe a zapečieme v kontaktnom grile. Takto si vytvoríme 2 páry a 1 samostatné toastové koliesko.

  2. 2

    toast č.1: Prvý pár naplníme tatarákom z hovädzieho mäsa, hľuzovkového oleja, pažítky, dochutíme soľou a korením.

  3. 3

    toast č.2: Druhý pár naplníme tatarákom z cvikly, ktorý si pripravíme z vopred do domäkka upečenej, vychladenej a olúpanej cvikly. Cviklu a kvasené uhorky nakrájame na malé kocôčky, zmiešame so šalotkou a dochutíme domácim kečupom a majonézou.

  4. 4

    toast č.3: Pokrájané tigrie krevety, cesnak, kukuričný škrob, bourbon, ryžový ocot, pór a koriander ochutíme soľou a korením, malé placky osmažíme v rozpálenom oleji cca minútu a dochutíme podľa chuti pastou kimchi a trochou sezamového oleja. Zmes potom kladieme na tretí toast.

Diskusia k receptu

evanaaa
No, než by som si niektorý z tých toastov spravila, aj by ma hlad prešiel......toľko surovín na jeden......alebo vezmem chlieb, natriem masťou, posypem cibuľkou a slovenský toast je hotový!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia