Suroviny
| 1. toast s tatarákom: | |
| 1 plátok |
|
| 1 plátok |
|
| 50 g |
|
| 1 PL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 2. toast s tatarákom z cvikly: | |
| 1 plátok |
|
| 1 plátok |
|
| 1 ks |
|
|
|
|
| 20 g |
|
|
|
|
| domáca |
|
| domáci |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 3. toast s krevetami: | |
| 1 plátok |
|
| 1 plátok |
|
| 4 ks |
|
|
|
|
| 1 strúčik |
|
|
|
|
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| 15 g |
|
| hrsť |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Z toastu si vykrojíme vykrajovačkou koliesko, to opečieme v rúre či hriankovači, a pozdĺžne rozkrojíme napoly. Tým vzniknú 2 tenké kolieska. Vložíme medzi ne plátok syra Special Toast, priklopíme k sebe a zapečieme v kontaktnom grile. Takto si vytvoríme 2 páry a 1 samostatné toastové koliesko.
- 2
toast č.1: Prvý pár naplníme tatarákom z hovädzieho mäsa, hľuzovkového oleja, pažítky, dochutíme soľou a korením.
- 3
toast č.2: Druhý pár naplníme tatarákom z cvikly, ktorý si pripravíme z vopred do domäkka upečenej, vychladenej a olúpanej cvikly. Cviklu a kvasené uhorky nakrájame na malé kocôčky, zmiešame so šalotkou a dochutíme domácim kečupom a majonézou.
- 4
toast č.3: Pokrájané tigrie krevety, cesnak, kukuričný škrob, bourbon, ryžový ocot, pór a koriander ochutíme soľou a korením, malé placky osmažíme v rozpálenom oleji cca minútu a dochutíme podľa chuti pastou kimchi a trochou sezamového oleja. Zmes potom kladieme na tretí toast.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu