Haute couture toast

Autor receptu: leerdammer

Postup

  1. Z toastu si vykrojíme vykrajovačkou koliesko, to opečieme v rúre či hriankovači, a pozdĺžne rozkrojíme napoly. Tým vzniknú 2 tenké kolieska. Vložíme medzi ne plátok syra Special Toast, priklopíme k sebe a zapečieme v kontaktnom grile. Takto si vytvoríme 2 páry a 1 samostatné toastové koliesko.
  2. toast č.1: Prvý pár naplníme tatarákom z hovädzieho mäsa, hľuzovkového oleja, pažítky, dochutíme soľou a korením.
  3. toast č.2: Druhý pár naplníme tatarákom z cvikly, ktorý si pripravíme z vopred do domäkka upečenej, vychladenej a olúpanej cvikly. Cviklu a kvasené uhorky nakrájame na malé kocôčky, zmiešame so šalotkou a dochutíme domácim kečupom a majonézou.
  4. toast č.3: Pokrájané tigrie krevety, cesnak, kukuričný škrob, bourbon, ryžový ocot, pór a koriander ochutíme soľou a korením, malé placky osmažíme v rozpálenom oleji cca minútu a dochutíme podľa chuti pastou kimchi a trochou sezamového oleja. Zmes potom kladieme na tretí toast.