Karamelové perníkové rezy
Kryštálový cukor dáme do malého kastrólika a na slabom ohni ho pomaly, bez miešania roztopíme na...
Medovník na biskupský spôsob
Suroviny dáme spolu do hrnca a prevaríme. Primiešame nasekané kandizované ovocie, orechy (mandle), polohrubú múku a sódu....
Talianske „cannoli“ s ricottou a kandizovaným ovocím
Všeličo nám pripomína chvíle dovolenky – suveníry, mušle a kamienky, fotografie či videá, fľaša vína......
Tvarohová kysnutá bábovka s kandizovaným ovocím a citrónovou polevou
Úžasne jemná a šťavnatá bábovka. Pripravuje sa pomerne jednoducho aj keď kysnuté cesto potrebuje trochu viac...
Biskupský chlebík s kandizovaným ovocím
V mixéri vyšľaháme maslo s preosiatym cukrom dopenista. Po jednom prilievame vajcia.
Biskupský chlebíček
Bohaté žĺtkové cesto s kúskami hrozienok a kandizovaného ovocia, navrchu vrstva čokoládovej polevy. To je...
Biskupský chlebík ako Vianočná štóla
Nachádza sa tam všetko, čo patrí k Vianociam, ktoré už klopú na dvere (zatiaľ pôjde...
Bábovka v štýle Panettone
Tento rok som nemala talianske Panettone, tak som skúsila niečo podobné upiecť. Bábovka je...