Grilovaná cuketa s ovčím syrom
Pavol Búci
šéfkuchár hotela Termál *** vo Vyhniach, 2. novembra 2020
šéfkuchár hotela Termál *** vo Vyhniach, 2. novembra 2020

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Suroviny
400 g |
|
200 g |
|
40 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Ovčí syr naložíme aspoň na 12 hodín do oleja so soľou a s korením, cesnakom a bylinkami.
- 2
Z cukety pripravíme dva rovnaké hranoly. Cuketu ugrilujeme na grilovacej panvici. K ugrilovanej cukete pridáme maslo, aby sa na panvici spravila omáčka.
- 3
Na tanier dáme omáčku a poukladáme grilovanú cuketu, naložený syr a pridáme čučoriedky. Ozdobíme čerstvou mätou a opraženými semienkami.
Tiež grilovaná cuketa:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre