![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Diétny zemiakovo-brokolicový šalát
Ingrediencie, brokolica naparená, zemiaky uvarené a ošúpané, cibuľa, uhorky, všetko nakrájeme na úhľadné kocičky a posolíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paradajkovo - paprikový šalát s tofu a olivami
Tofu syr nakrájame na malé kocky. Pridáme očistenú rukolu, nakrájanú jarnú cibuľku, paradajky a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Dip z pečenej papriky
Papriku upečieme v rúre domäkka, ošúpeme šupku a odstránime jadro so semiačkami. Dáme ju do...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rezy Margot
Tento recept som skúšala dnes prvýkrát, pretože som mala chuť na niečo čo som ešte neskúšala....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jablkový koláč
Dostala som jablká a šiel mi na chuť jablkový koláč tak som sa trochu pohrala.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morčacia pečeň v syrovo-smotanovom cestíčku
Jednoduchý obed, rýchle hotový aj vtedy stíhame, ak máme sobotňajšie upratovanie.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Strecha z BeBe sušienok
Tento recept mi poslala priateľova kolegyňa. Hoci bol pôvodne v českom jazyku, našim mlsným jazýčkom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Študentský biftek
Recept má zopár desaťročí, pochádza z Kuchyně krásne Margot v Mladom světe. Robievali sme si ho s...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkový bochník
Upiecť bezlepkový chlebík bez formy bolo pre mňa výzvou odkedy mi zistili celiakiu. Vyskúšala som už...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Janovské tagliatelle
Tagliatelle jsou italské těstoviny, dlouhé, ploché nudle. Běžně k dostání v Tescu a jistě...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Korenené zemiaky s kelom a paradajkami
Tento recept som našla na Chefkoch. de, jeden zo spôsobov ako zúžitkovať kel.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Krémová hubová polievka
Huby pokrájame na menšie kúsky. Nakrájanú cibuľu podusíme na masle, pridáme huby, citrónovú šťavu a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kelový list plnený ricottou s mladým listovým šalátom
Kelové listy zblanšírujeme vo vriacej vode alebo na pare, ochladíme a necháme osušiť. Ricottu vyšľaháme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Köfte s prílohou
Jeden recept na "köfte" tu už je, ale kedže ten môj je celkom iný, tak ho sem...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vyprážaná korenená ryba
Rybku umyjeme a osusime. Osolime a kvapneme na nu niekolko kvapiek citronovej stavy. Nechame 10...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ham & eggs & mozzarella
Nedávno som bola vo Francúzsku a na letisku som si dala niečo, čo sa trocha podobá...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Chrumkavé slimáky
Tieto slané syrové slimáky sa výborne hodia na pohostenie, podobný recept som tu našla, ale keďže sa...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh pečený na masle s mandľami
Rada takto pripravujem pstruha. Je to rýchle a chutí to veľmi dobré.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Torta so škoricovými hviezdičkami
Na prípravu cesta vyšľaháme žĺtka s cukrom, vanilínovým cukrom, škoricovým cukrom a arómou elektrickým ručným...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Lasagne Alfredo
Toto jedlo , originalne z talianskej kuchyne, je zname po celom svete , s roznymi obmenami...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené doughnuts
Ako dieťa som zbožňovala doughnuts obaľované v kryštálovom cukre, ktoré na pláži pri mori predávali černoškovia......
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh s hríbovou plnkou
V našej rodine ryby milujeme a ja dvojnásobne... nielenže ich rada jem ale ešte radšej ich...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
T-bone steak
Tento recept je skôr o pekných surovinách ako o samotnom postupe :) Verím, že aj tak...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tarator
Recept je z Bulharska, ale prispôsobený na naše pomery. Bulhari majú fantastické kyslé mlieko, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Výborný marocký fenyklový salát
Jednodušší už snad ani být nemůže, ale koření sumac (škumpa) viz odkaz http://www. koreni-samuel. cz/jednodruhove-koreni/sumah. html
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sladký camembert
Camembert robím buď grilovaný s brusnicovou omáčkou a pečenými baby zemiakmi alebo takto. Táto príprava mi...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Letný šalát z valeriánky poľnej
Veľmi osviežujúci šalát na leto z valeriánky poľnej, červenej cibule, datľových paradajok a uhorky s...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Nealko Mistral Bowle
Na kocky nakrájaný melón a maliny vložíme do väčšej sklenej misy. Pridáme mätu, klinčeky a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie satay s pálivým dipom
Čo je satay? Saté (satay) je veľmi obľúbený pokrm v Indonézii. Pripravuje sa z rôznych druhov mäsa, napr....