Rezne (fašírky) na leče so zemiakmi... v jednom hrnci

mojack - fotkamojack, 26. novembra 2010

...určite sa vám podarilo vypražit viac rezňov ako sa zjedli.Ale tieto sú chutné aj na druhý deň.

15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

  / ktoré sa zvyšili /
 zo šťavou
1 kg




Postup

  1. 1

    Postup: je veľmi jednoduchý

  2. 2

    1. Rezne / samozrejme už obalené/ dám do misy z jansk.skla. Pokvapkám trochou oleja.

  3. 3

    2. Lečo / najlepšie domáce/ poliat´ lečom aj so šťavou. Rezne trochu nadvyhnúť, aby sa neutopili.

  4. 4

    3. Priložiť zemiaky rozrezané na osminky. Posoliť , prípadne vegetu. Pečieme pokiaľ zemiaky nemajú tú správnu farbu a zemiaky sú mäkké.

Diskusia k receptu

vybusna
no...ja obdivujem kazdu domacnost, v ktorej zvysili rezne. u nas ak ich vyprazim 10...zjedia sa, ak ich vyprazim 20...zjedia sa. Ale raz..si mozno jeden ukradnem a taku jednu porcijku urobim podla teba. davam na vyskusanie do kk
darinocka
Rezne ani u nás nemajú šancu na prežitie,ale aj s fašírkami to môže byť fajné.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia