Foto: lenkac
Veľký experiment, ale vydaril sa :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame si všetku cibuľu a cesnak. Opražíme na oleji (cca 10 min).
-
2
K opraženej cibuľke pridáme na plátky nakrájané mäso a sprudka opražíme na cibuľke. Neskôr pridám horčicu, soľ, mleté čierne korenie a mleté chilli.
- 3
Zmes zalejeme vodou a varíme.
- 4
Keď je mäso polomäkké, pridáme na väčšie plátky nakrájanú mrkvu, aby sme ju mohli vybrať, keď budeme mixovať zmes.
- 5
Keď je mäso a mrkva mäkké, vyberieme ich z omáčky a omáčku rozmixujeme.
- 6
Do rozmixovanej omáčky pridáme späť mäso, nakrájanú mrkvu a hrášok.
- 7
Omáčku ešte povaríme, kým hrášok nie je mäkký a ak je nutné, tak omáčku zahustíme.
- 8
Ako prílohu som zvolila zemiakovú kašu. Ale aj ryža je super.
- 9
Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu