Pangas s cestovinou

ailuj82 - fotkaailuj82, 10. decembra 2010
Pangas s cestovinou
Foto: ailuj82

Niečo zdravé :-D

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

3 ks
300 g
5 ks
1 PL
100 ml
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme podľa návodu. Zlejeme a polejeme asi 2 PL oleja.

  2. 2

    Pangasa som nerozmrazovala. Umyjeme ho teplou vodou, osušíme, posypeme soľou a červenou paprikou a krátko opečieme na troche oleja z oboch strán.

  3. 3

    Do zapekacej nádoby nasypeme cestoviny, uložíme pangasa a zalejeme vajíčkami rozmiešanými s mliekom, kečupom, vegetou a nastrúhaným cesnakom. Môžeme posypať syrom. Zapekáme asi 20-30 minút.

Diskusia k receptu

dorisa
Vyzerá to výborne, krásne, ja si spravím s treskou, pangasiusa nejeme.
ailuj82
na obrázku to nevyzerá až tak dobre, ale chutilo aj manželovi ktorý cestoviny veľmi neje.
marienka44
@ailuj82 , ja som od znamej dostala recep na pangsiusa nasledovny: Dno pekacika vylozime platkami surovych zemiakov, nato sa pouklada cibula pokrajna na kruzky, na ňu zase cervena hrubostenna paprika ,pokrajana. Teraz na toto lôžko sa polozi pangasius osoleny,ocitronovany, okoreneny. Prikryje sa zase vrstvou zemiakov. Medzi vrstvami sa bohato pokvapka maslom, olejom ap. Upiect v rure a pred dopecenim odhrnut vrchnu vrstvu zemiakov, aby pangas dostal farbu. Ja to robim v hlinenom pekáči-tzv.rímsky.
13juli
vyzera super, asi pojdem kupiť pangasa a zajtra si to urobim,
gabuna
vypadá to výborně, pangase můžu na všechny způsoby.
stella1
Tiež sa mi to veľmi páči, určite vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia