Jelenie medailóniky v orechovej kôrke
Tomáš Zemanovič
šéfkuchár hotela Panorama v Trenčianskych Tepliciach, 8. decembra 2015
šéfkuchár hotela Panorama v Trenčianskych Tepliciach, 8. decembra 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené, umyté a osušené mäso roztlačíme rukou, nenaklepávame, osolíme, okoreníme a opečieme po oboch stranách asi 2 minúty.
- 2
Z vyšľahaného bielka a mletých orechov spravíme hutnú zmes, ktorú nanesieme na opečené kúsky mäsa a dáme zapiecť do rúry. Na masle urestujeme prepolený fenikel.
- 3
Očistenú kvaku uvaríme v osolenej vode. Rozmixujeme, pridáme maslo, smotanu, soľ, korenie a nastrúhaný muškátový oriešok.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu