Jelenie medailóniky v orechovej kôrke

Tomáš Zemanovič
šéfkuchár hotela Panorama v Trenčianskych Tepliciach, 8. decembra 2015 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Jelenie medailóniky v orechovej kôrkeFoto: Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
25 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Očistené, umyté a osušené mäso roztlačíme rukou, nenaklepávame, osolíme, okoreníme a opečieme po oboch stranách asi 2 minúty.

  2. 2

    Z vyšľahaného bielka a mletých orechov spravíme hutnú zmes, ktorú nanesieme na opečené kúsky mäsa a dáme zapiecť do rúry. Na masle urestujeme prepolený fenikel.

  3. 3

    Očistenú kvaku uvaríme v osolenej vode. Rozmixujeme, pridáme maslo, smotanu, soľ, korenie a nastrúhaný muškátový oriešok.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist