Želé pohár s čokoládovým krémom podľa Jozefíny Zaukolcovej
Lahodný osviežujúci želé pohár s bielou čokoládou podľa uznávanej cukrárky a porotkyne šou Pečie celé Slovensko...
Dvojfarebný smotanový krém à la Petra Maxin
Jednoduchý a rýchly krém s ovocím v dvojfarebnom prevedení nám pripravila Petra Maxin.
Čokotortička, crème brûlée a čokoládová pena
Biskvit: žĺtky s cukrom vyšľaháme, pomaly prilejeme bielky. Maslo a čokoládu rozpustíme. Kakao, ...
Pikantný čokoládový dezert
Úžasný!... Podľa mojej chuti... V Trebišove sa nám troška rozpršalo a ja som...
Smotanovo–čokoládové dueto
Kyslú smotanu vymiešame spolu s vanilkovým cukrom. Do pohára dáme prvú vrstvu smotany. Druhú vrstvu...
Sladká klíčková bomba
Ako začať :D No asi tak, že po obede som mala chuť na niečo sladké ale...
Banánovo-kokosový jogurt
Zmiešame jogurt s kokosovým mliekom, zázvorom, citrónovou trávou a strúhaným kokosom. Banán nakrájame na...
Kokosové Crème Brûlèe s horúcimi čerešňami
Úžasná kombinácia dobre vychladeného Crème Brûlèe s horúcimi čerešňami.
Tapiokový puding so skaramelizovanými hruškami a kardamómom
Recept od Martiny Grňovej (www. foodlover. sk), ktorý si vyskúšali výhercovia marcového kola našej súťaže Varíme...
Marhuľovo-čokoládové rezy so želatínou
jednoducho mňam :) sladké, kyslé, osviežujúce, ľahúčkéé... proste mňam :) marhule mama zavára od...
Pšenovo-ríbezľový dezert
Zdravý a chutný dezert, u nás doma zmizne vždy hneď ako ho pripravím ;-)
Panna cotta s vôňou bazy
Je sezóna tejto voňavej liečivky, dostala som už hotový produkt - bazový sirup, tak som...
Jahodová pena s bielou čokoládou
Pekanové orechy zľahka rozbijeme zabalené v utierke tĺčikom na mäso. Takúto mrvenicu nasucho opečieme na horúcej...
Maškrta z tofu
A opat receptik s tofu ... kedze niekedy mam chut na maskrtu, pripravim si takyto...
Krém do palaciniek z tofu
Tento zdravý a chutný receptík mám z knihy Recepty na fajn časy od Mudr. Bukovského, dá...
Pečená smotana (clotted cream)
Pečená smotana (po anglicky clotted cream) sa podáva v Anglicku k drobnému pečivu.
Čokoládovo-pistáciové cupcakes
Potrebujeme: 200g hladkej múky, 2 ČL kypriaceho prášku, 1/2 ČL sody bikarbóny, 70 g...
Creme Catalana Guadeloupe
Tradičný dezert popisovaný už v stredovekých knihách. Smotana, žĺtka, cukor a karamel, dochutený...
Tvarohový krém s ovesnými vločkami a lesním ovocem
Vše smícháme, dáme do sklenic a necháme v ledničce alespoň hodinu, aby se vločky dobře spojily...