Foto: ancicka
Ľahko sa pripravuje. Je vhodný na plnenie a zdobenie torty.
25-30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V miske vhodnej na paru si najprv zašľahám bielky a postupne pridám cukor.
-
2
Potom bielky šľahať nad parou šľahačom a zahriať na 50 °C.
-
3
Misku zobrať z pary a zmes šľahať na najmenšom stupni do vychladenia. Potom postupne pridávať mäkké maslo a dobré vyšľahať.
-
4
Do vyšľahaného krému môžte pridať esenciu alebo roztopenú čokoládu. Krém je vhodný na plnenie a zdobenie.
-
5
Tortička plnená týmto krémom.
tento krém je výborny a jemný,ale pod poťahovú hmotu som ho ešte nedavala ,neviem ako by na ňom držala.Ja vo väčšine pod hmotu dávam varený,alebo krém nad parou.Najnovšie som davala krém so salka a bol tiež dobrý.
Mohu doporučit tento recept: varecha.pravda.sk/recepty/cokoladova-torta-pre-cokoholiko...
- jak korpus, tak krém i poleva jsou vynikající. Krém jemný, nadýchaný, chutný, poleva tvárná a výborná. Nahlédni, milá @Sonulienka , recept mám odzkoušený,byla jsem moc spokojená. Ať se daří, držím pěsti!
kousekdortu.cz/maslovy-krem-nastaveny-bilkovym-snehem/...
Ďakujem ešte raz.