Krém z mascarpone
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 10. augusta 2022
mesačník Varecha, 10. augusta 2022
Foto: Kulinární studio MAFRA
Jednoduchý krém vhodný na naplnenie tartaletiek, košíčkov, zákuskov, alebo torty.
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vychladené mascarpone a smotanu spolu s cukrom vyšľaháme na pevný krém. Podľa chuti môžeme do krému opatrne vmiešať aj 50 ml amaretta.
- 2
Krém je vhodný na použite do tartaletiek, košíčkov, zákuskov, alebo aj ako náplň do torty. Zákusky po naplnení dáme aspoň na hodinu do chladničky, aby krém spevnel.
- 3
Tiež mascarpone krém:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu