Foto: pupava
Ani neviem, kde som vyčítala recept na zapečené ovocie s bielou čokoládou. Úprimne, biela čokoláda podľa mňa nemá s čokoládou nič spoločné a tak Zobraziť celý popisAni neviem, kde som vyčítala recept na zapečené ovocie s bielou čokoládou. Úprimne, biela čokoláda podľa mňa nemá s čokoládou nič spoločné a tak som sa rozhodla trochu improvizovať.
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Na spodok malej zapekacej misky poukladáme ovocie, posypeme ho vrstvou drvených mandlí. Na túto vrstvu nasypeme trochu trstinového cukru a následne to celé zakvapneme trochou griotky. Dáme na chvíľu do chladničky.
- 2
Zatiaľ si nad parou v smotane roztopíme čokoládu a pridáme do nej nasekané lieskové oriešky, poriadne premiešame.
- 3
Ovocie vyberieme z chladničky a zalejeme čokoládovo- lieskovoorieškovou hmotou. Dáme na 4-5 minút do trúby na cca 200°C.
- 4
Vyberieme z trúby, na vrch poukladáme ešte nejaké ovocie a môžeme podávať :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu