
Bezlepkové éclairky s francúzskym žĺtkovým krémom
Toto musíte vyskúšať! Dnes máme pre vás recept na exkluzívne francúzske éclairky z odpaľovaného cesta. A...

Bezlepkové kváskové briošky
Suroviny na rozkvas vložíme do misky, premiešame vareškou a prikryté necháme 12-15 hodín pri izbovej teplote...

Kakaové briošky ako pierko
Klasické biele briošky mám veľmi rada, ale na obmenu zvyknem upiecť aj tieto kakaové. Ich príprava je veľmi jednoduchá a rýchla....

Mliečne briošky s anízom (Bollos de leche con anís)
Sladké s vôňou anízu. Na spríjemnenie raňajok alebo olovrantu. Najlepšie je, keď sa po...

Škoricovo-čokoládové srdiečka
Pečivo z kysnutého cesta s cejlónskou škoricou a horkou čokoládou.

Sladké zemiakové krokety s lesným ovocím
Zemiaky umyjeme a varíme v šupke asi 40 minút. Necháme vychladnúť, ošúpeme a najemno nastrúhame...

Makovky ako z detstva
Vo vlažnom mlieku s cukrom rozdrvíme droždie. Počkáme na jeho nakvasenie a pridávame postupne ďalšie ingrediencie,...

Sladké kysnuté bochníčky s majonézou
Ostal nám zvyšok majonézy z prípravy novoročného zemiakového šalátu a náhodou som našla recept, kde sa...

Snídaňové kynuté pečivo
Do mísy rozdrobíme droždí nebo nasypeme sušené, přidáme lžičku cukru, 3 lžíce mouky a trochu...

Kysnuté sladké vence
Jednoduchá príprava a skvelý výsledok. Pečivo je výborné najmä na raňajky s mliekom, čajom alebo...