
Strapatá parená buchta s „hafirami“
Čerstvé čučoriedky naložíme spolu s alkoholom a cukrom do uzatvárateľnej sklenenej fľaše a necháme pôsobiť na teplom...

Pór v cestíčku
Očistený pór pokrájame na kúsky. Uvaríme ich v osolenej vode do polomäkka, obalíme v plátkoch...

Zelená kaša zemiaková
Tuto kašu ste už videli v recepte králik na červenom víne tak Vám opíšem postup výroby...

Hubový šalát s chrenovou omáčkou
Chren jemne nastrúhame a hneď vmiešame do našľahanej šľahačky.

Cestovinová omeleta
Na olivovom oleji speníme na kolieska nakrájanú jarnú cibuľku, pridáme na malé kocky nakrájané zemiaky a...

Knedličky z pohánkového tvarohu s čerešňami
Tvarohové knedličky, ktoré neobsahujú žiadne zložky mlieka a môžete si ich pripraviť pri diéte na bielkoviny...

Anízové vajcia
Vajcia vložíme do vody a varíme 5 minút. Potom ich vyberieme, ochladíme studenou vodou, ...

Smotanové praclíky
Múku premiešame s droždím, soľou, rascou, pridáme rastlinný tuk a olej. Vmiešame mlieko,...

Tvarohové šatôčky
Z múky, vajec a oleja vymiesime vláčne cesto a vyvaľkáme ho na hrúbku asi 2 mm,...

Falošná tatarka 2
Je to najjednoduchšia tatarka, akú len poznám a veľmi jednoduchá- bezvaječná

Pečená mrkvička s bylinkami a chardonnay
Milujem toto jedlo vyrobené z mladej mrkvičky, rýchle, stvorené na ľahkú večeru.

Naša obľúbená čína
Nie som autorom receptu. Recept je určený hlavne pre zamestnané ženy, pretože si všetko...

Mrkvové rohlíčky
Mrkva sa hodí aj na sladké zdravé mlsanie, tak prečo nevyužiť ju .

Špagety ála Danka
Je to jednoduchý a rýchly recept, ktorý raz našla kdesi sestra a odvtedy vždy keď máme chuť...

Jednoduché barevné těstoviny se špenátem a slaninkou
Tak největší období vánočních svátků pominulo. Trochu to bylo náročné. No a tak jsme se...

Stratená ryba
Do rajnice dáme mlieko, pridáme korenie, bobkové listy a na štvrtiny pokrájanú cibuľu. Keď...

Cestovinky s brokolicou
Ja osobne milujem cestoviny na všetky spôsoby. Ak je niekto na tom tak ako ja, ...

Topinka s kaviárom
Idealna je snád čerstvo napečená ciabatta. Nakrojena a pretiahnutá salamandrom . Bryndza , ikura, (kaviar)

Kuracie stehná zo zemiakmi
Kuracie stehná si osolíme, potrieme celé pretlačením cesnakom, posypeme bazalkou, drvenou rascou a č....

Kurča v kabáte s bylinkami
Do misky si nasypeme soľ, trocha korenia, pridáme tri bielky, asi dve deci vody...

Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Dve lyžice medu s trochou korenia urobia z reďkoviek perfektné jedlo nie len na špeciálne príležitosti, ...