Zeleno-biele cestoviny
Foto: galbani
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
12 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rukolu umyte a osušte. Dajte variť vodu na cestoviny a keď začne vrieť, pridajte trochu soli a cestoviny.
- 2
Na panvici rozpáľte olej a pridajte olúpaný a jemne rozdrvený strúčik cesnaku a zhruba polovicu rukoly. Cesnak vyberte akonáhle začne hnednúť. Scedené cestoviny orestujte na ochutenom oleji a pridajte zvyšok pokrájanej rukoly.
- 3
Naservírujte cestoviny na tanier a posypte mozzarellou nakrájanou na kocky. Dochuťte čerstvo namletým čiernym korením a podávajte.
Tiež s mozzarellou:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu