Zeleno-biele cestoviny

galbani - fotkaGalbani, 17. apríla 2019 10:30. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »
Zeleno-biele cestovinyFoto: galbani
4
porcie
10 min
príprava
12 min
tepelná úprava

Suroviny

80 g (množstvo na jednu osobu)
125 g
1 bal.
1 strúčik
5 PL
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Rukolu umyte a osušte. Dajte variť vodu na cestoviny a keď začne vrieť, pridajte trochu soli a cestoviny.

  2. 2

    Na panvici rozpáľte olej a pridajte olúpaný a jemne rozdrvený strúčik cesnaku a zhruba polovicu rukoly. Cesnak vyberte akonáhle začne hnednúť. Scedené cestoviny orestujte na ochutenom oleji a pridajte zvyšok pokrájanej rukoly.

  3. 3

    Naservírujte cestoviny na tanier a posypte mozzarellou nakrájanou na kocky. Dochuťte čerstvo namletým čiernym korením a podávajte.

    Zeleno-biele cestoviny - obrázok 3
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist