Cestoviny s mozzarellou
Cestoviny s mozzarellou

Zeleno-biele cestoviny

galbani - fotkagalbani, 17. apríla 2019. Komerčný recept.
Zeleno-biele cestoviny
Foto: galbani
4
porcie
10 minút
príprava
12 minút
tepelná úprava

Suroviny

80 g (množstvo na jednu osobu)
125 g
1 bal.
1 strúčik
5 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rukolu umyte a osušte. Dajte variť vodu na cestoviny a keď začne vrieť, pridajte trochu soli a cestoviny.

  2. 2

    Na panvici rozpáľte olej a pridajte olúpaný a jemne rozdrvený strúčik cesnaku a zhruba polovicu rukoly. Cesnak vyberte akonáhle začne hnednúť. Scedené cestoviny orestujte na ochutenom oleji a pridajte zvyšok pokrájanej rukoly.

  3. 3

    Naservírujte cestoviny na tanier a posypte mozzarellou nakrájanou na kocky. Dochuťte čerstvo namletým čiernym korením a podávajte.

    Zeleno-biele cestoviny - obrázok 3

Diskusia k receptu


Jeden komentár
RUKOLA CHUŤ KAŽDÉHO JEDLA IBA VYLEPŠÍ. MOZZARELLU MÁM VEĽMI RÁD, DOBRE SA KOMBINUJE AJ S PAŠTÉTOU, JA SI DÁVAM NA CHLIEB PAŠTÉTU A NA TO PLÁTKY MOZZARELLY, ODPORÚČAM, SKÚSTE.