Pikantné ceviche zo zubáča a z avokáda

Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 16. júla 2019 16:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Pikantné ceviche zo zubáča a z avokádaFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Zubáča nakrájame na malé kúsky a aspoň 10 minút marinujeme v limetkovej šťave s pokrájanou chilli papričkou.

  2. 2

    Avokádo očistíme, nakrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme a dochutíme limetkovou šťavou. Primiešame k namarinovanej rybe, prípadne avokádo a zubáča podávame navrstvené na sebe.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist