Pikantné ceviche zo zubáča a z avokáda
Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 16. júla 2019
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 16. júla 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zubáča nakrájame na malé kúsky a aspoň 10 minút marinujeme v limetkovej šťave s pokrájanou chilli papričkou.
- 2
Avokádo očistíme, nakrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme a dochutíme limetkovou šťavou. Primiešame k namarinovanej rybe, prípadne avokádo a zubáča podávame navrstvené na sebe.
Tiež zubáč:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
či aj pre jazyk-netuším
no verím..
:-)