prazdny

Rezy so žltým melónom

Dezerty

Konečne som dostala odvahu popasovať sa aj s takým zákuskom. Teraz už verím, že takmer všetko ovocie sa môže použiť ako súčasť zákuska....

prazdny

Jahodová brownie torta

Torty

Vynikajúca kombinácia chutí...

prazdny

Egrešový pohár

Koláče

Do hrnca dáme egreše, trochu vody a cukor, podľa toho, aké kyslé sú egreše....

prazdny

Hrušková fantázia s karamelovým pokušením

Koláče

V názve tohto receptu sú 2 kľúčové slová. Fantázia a pokušenie. Fantázia preto, lebo...

prazdny

Čokoládová roláda s orechami

Dezerty

Našla som si tu na Vareche recept na čokoládovú roládu a prerobila som si ho trošku, ...

prazdny

Čokoládová torta

Torty

Je výborná ku kávičke.

prazdny

Čokoládový zákusok s černicami

Dezerty

Pre všetkých „čokoholikov“ tu máme božský dezert, ktorý je spojením jemného kakaového cesta s orieškami a...

prazdny

Jablkové minitortičky

Koláče

Recept vznikol tak, že mi ostala jablková pena a bolo ju treba nejak zužitkovať :)

prazdny

Vianočné poleno s gaštanovým krémom

Dezerty

Inšpirácia z časopisu Dobré jedlo. Moje vianočné poleno bolo v tvare rolády.

prazdny

Zákusok s vaječným likérom

Dezerty

Jednoduchý a výborný koláčik od kamarátky z Rakúska.

prazdny

Be-Be strieška

Dezerty

Ľahká a rýchla maškrta.

prazdny

Veselé Tiramisu

Dezerty

... určite je tu viac receptov na tiramisu, ale moje Vám snáď vyčarí aj úsmev na...

prazdny

Bezlepkový čučoriedkový tunel

Dezerty

Bielky vyšľaháme dotuha. Postupne pridáme kryštálový cukor a po jednom zašľaháme žĺtky.

prazdny

Tvarohová delikatesa

Koláče

Je to jeden z mojích tvarohových koláčikov. V našej rodine sú tvarohové veľmi oblubené. Tento je veľmi...

prazdny

Vínové rezy z čiernych ríbezlí

Dezerty

Opäť mi zostalo dlhšie otvorené červené víno z čiernych ríbezlí. Pripravila som z neho krém.

prazdny

Čokoládový bezlepkový rez

Dezerty

V hrubostennej nádobe necháme rozpustiť maslo, horkú čokoládu, smotanu a práškový cukor. V ďalšej...

prazdny

Orechovo - žĺtkové rezy

Koláče

vymiešať heru s cukrom pridať sneh z bielkov , orechy a múku piecť na 200 C...

prazdny

Makové řezy s limetkou - bez mouky

Dezerty

Do bílků dáme špetku soli a ušleháme tuhý sníh. Postupně zlehka vmícháme cukr, sušené mléko,...

prazdny

Šafránová hruška s čučoriedkovým prelivom

Dezerty

Výborný dezert, ale dá sa použiť aj ako skvelá príloha napríklad k divine

prazdny

Ananás pre náročných

Koláče

Touto špecialitou potešíte všetkých, na ktorých Vám záleží. Napríklad ako ja, moju lásku :-*

prazdny

Jahodový tunel

Dezerty

No, byla jsem moc zvědavá, jak toto dopadne, protože se s želatinou moc nekamarádím, ale...

prazdny

Nugetovo-šľahačkové kolieska

Dezerty

Rozmýšľala som, aký im dať názov, možu to byť aj orechové koliečka.

prazdny

Roláda-vláčik

Dezerty

Tento recept som si vymyslela pri pečení torty, už som toho veľa upiekla, ale vždy niečo nové...

prazdny

Brownie cupcake

Dezerty

Pripravíme si vodný kúpel. Rozpustíme v ňom maslo a čokoládu. Po rozpustení odstavíme z ohňa.

prazdny

Vanilkové krémové rezy

Koláče

Múku preosejeme s práškom do pečiva, pridáme postrúhané maslo, cukor, soľ, žĺtky a...

prazdny

Orechová roláda s čokoládovým krémom

Dezerty

Ak máte radi kombináciu vlašských orechov a čokolády, táto roláda bude pre vás ako stvorená :-)...

prazdny

Veterníky s citrónovou plnkou a citrónovou polevou

Dezerty

Vyhľadávaný zákusok v cukrárňach. Svieža chuť krému aj polevy.

prazdny

Čokoládové rožteky s plnkou

Dezerty

Suroviny zmiesime na cesto, ktoré necháme hodinu odpočinúť.

prazdny

Sušienkový koláč s pudingom

Dezerty

V časti mlieka rozmiešame vanilkové pudingové prášky a zvyšné mlieko necháme zohriať. K zohriatemu mlieku pridáme...

prazdny

Fantastický malinový tart

Dezerty

Korpus: Maslové sušienky rozdrvíme v sekáčiku, pridáme mlieko a roztopené maslo a natlačíme do formy na...

prazdny

Ovocné gaštanové rezy

Dezerty

Inšpiráciu som si vzala z TV, ale keďže nemám rada šľahačku, ako plnku, lebo...

prazdny

Banánové cupcakes

Dezerty

Komerčný recept

prazdny

Makovo-tvarohová torta

Torty

Recept mám z časopisu Dobré jedlo a dnes som ho vyskúšala. Oplatí sa.